Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha egy beszélgetésben csak én írok rá mindig?
Figyelt kérdés
Pár napja írtam rá, válaszol is(nem csak egy-egy szóval) viszont mindig én keresem csak. Hogyan tudok ezen változtatni?2020. ápr. 2. 11:52
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor ne írjak neki napokig?
2020. ápr. 2. 12:32
3/6 anonim válasza:
- Vagy belenyugszol és te kezdeményezed a beszélgetést,
- vagy kivárod, hátha egyszer ő kezdeményez és ezzel bizonyítja: te is olyan fontos vagy neki, mint ő neked.
4/6 A kérdező kommentje:
És ha megkérdezem, hogy miért nem ír az nagyon nyomulós lenne?
2020. ápr. 2. 13:33
5/6 A kérdező kommentje:
A 3. kommentelőnek:Az rendben van hogy én kezdeményezzek csak egyszer majd kifogyok a témákból.
2020. ápr. 2. 13:34
6/6 anonim válasza:
Tudom hogy férfi vagy, ezért azt mondom, hogy nincs jobb attól, hogy egyet beszélgettek és cigiztek, amikor van kedvetek és utána nem keresed egy ideig, mert az kicsit furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!