Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire normális, ha valaki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális, ha valaki ezen ennyire kiakad (többi lent! )?

Figyelt kérdés
Van egy külföldi srác, akivel rendszeresen beszélgetek. Azt mondta, hogy kedvel és amúgy én is őt. Mondta, hogy egyszer szeretne átjönni. Mondtam, hogy hát nem valószínű, hogy anyukám engedné. Eddig se barátaim se senki nem jöhetett át...csak az exem volt itt. Ezt hallván fogta és rámcsapta a telefont és nem akar azóta beszélni velem.
2020. ápr. 1. 14:51
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Nem tud megd...ni, innentől nem érdekled.
2020. ápr. 1. 14:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Amúgy se tudna, mert a világ másik végén él. Más ötlet?😔😔
2020. ápr. 1. 14:53
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
Idegbeteg, hagyd a fenébe. Az ilyenek szoktak lepofozni egy nőt, ha nem az van amit ők akarnak.
2020. ápr. 1. 16:33
 4/9 70lia ***** válasza:
Hat ez egy idiota hagyad a francba.
2020. ápr. 1. 21:00
 5/9 anonim ***** válasza:
23%
Ezt "csak az exem volt itt"- et minek mondtad? Nagyon provokatív, még ha nem is annak szántad. Fogadjunk eddig csak kis hülye tini lányok írtak ide, hogy hagyd a francba, de valszeg felindulásból én is rád tettem volna a kagylót.
2020. ápr. 1. 22:48
 6/9 A kérdező kommentje:
Csak egy random dolognak szántam. Nyilván elnézést kértem, hogy megbántottam vele. De ezt az erőteljes reakciót akkor sem tartom helyénvalónak
2020. ápr. 1. 23:19
 7/9 A kérdező kommentje:
Meg tudja jól, hogy másfél évig jártam a sráccal, nyilván volt nálam...
2020. ápr. 1. 23:20
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ezt a dolgok ha a vilàg màsik felèn van ugysem müködne a dolog.....
2020. ápr. 2. 05:20
 9/9 A kérdező kommentje:
Azóta sem beszél velem...tényleg nem hinném, hogy ennyire súlyos, amit csináltam😔😔
2020. ápr. 2. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!