Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is változott az ízlése...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is változott az ízlése a lányok testalkatát tekintve?

Figyelt kérdés

Nekem mostanában egyre inkább a ducik, teltebbek tetszenek.

Korábban sem a modellszerű vékony volt az ideálom, hanem az átlagos, picit telt.

Mostanában azt veszem észre magamon, hogy akik megtetszenek (testi szempontból, az érzelmi az egy más dolog), azok egyre inkább a ducibbak jönnek be. Azt mondanám, hogy átlagos magas lánynál 70-80 kilót mondanék ideálisnak.

(Nem a pontos kiló a lényeg, sok mindentől függ, csak azért írtam, hogy világos legyen, hogy kb. mire gondolok.)

Kifejezetten vonzani kezdett a széles csípő, a vastagabb comb és karok, a kisebb pocak. Egyre inkább ilyen lányokat veszek észre.

Nincs ezzel semmi gond, csak érdekes. Mással is lejátszódott hasonló változás?

19/F

2020. márc. 30. 12:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Érekes ezt olvasni, hogy valakinek az az ideálja, mint ami én vagyok :D

17/L

2020. márc. 31. 10:48
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős helyzet, mostanában nekem is a ducibbak jönnek be 19f
2020. márc. 31. 20:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Szevasz! Régen azt tartották szemben, hogy a nagyobb az életképesebb. :D Nekem az átlagos lányok jönnek be. Ahány ember, annyi ízlés. :)

15/F

2020. ápr. 2. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!