Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogyan bírjátok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan bírjátok?

Figyelt kérdés
A koronavírus tekintetében akik nem tudnak , nem találkozhatnak. Ti hogyan vészelitek át ezt az időszakot? Szerintetek meddig fog tartani és meddig nem láthatom a barátom?

2020. márc. 24. 00:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 2-3 hónap és túlleszünk a nehezén.
2020. márc. 24. 00:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Videóhívás, írkálás. Nem kell túl misztifikálni, ha meg nem lenne párod még ennyi se lenne, szóval nézd a jó oldalát.
2020. márc. 24. 09:12
 3/6 anonim válasza:

Hasonló cipőben vagyok. Én magyar vagyok , a barátom szlovák . Mindkét határzár elválaszt minket pedig közel élünk egymáshoz . Én nehezebben viselem mint ő, és sajnos a gondolataimat is nehezen tudom elterelni .. sokszor elég melyre tudok süllyedni a depresszióban és ha ki is lábalok belőle akkor se tart sokáig az az időszak . Mi sokat beszélünk messengeren , telefonálni szoktunk délutánonként ha engedi időnk , este pedig skypoeolunk.

A legrosszabb az egészben hogy fogalma sincs egyikünknek sem hogy meddig fog tartani a határzár , mikor láthatom újra . Annyira bizonytalan minden..

2020. márc. 25. 08:38
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi is így vagyunk a kedvesemmel. Amit én szoktam, hogy megpróbálok nem arra gondolni, hogy most mi van inkább a távoli jövőn álmodozom, hogy milyen lesz ha már a férjem lesz együtt lakunk nem lesz távolság. Mindig kapcsolatban vagyok vele egész nap írkálunk hívás...

Amit ajánlani tudok, hogy játszatok távolról. Nekem az nagyon jó szokott lenni, mert együtt csinálunk valamit és nem számít annyira ilyenkor a távolság. Amit játszani lehet:

neten: skribble.io (ez rajzolós játék), transformice (tudom gyerekes de legalább lehet együtt én azért is szeretem, mert gyerekkorom játéka), honfoglaló (azt hiszem ezt nem kell bemutatni), még online sakk, dáma, malom... ilyesmik. Ha tudtok letölteni sims, minecraft... én ennyit tudok.

offline: a klasszikusok: barkóba, ki vagyok?, fekete fehér igen nem...

illetve mi még olyat szoktuk, hogy két állítást mondunk magunkról és ki kell találni a másiknak melyik az igaz, melyik a hamis. Ezzel még meg is lehet még jobban ismerni a másikat:)

Remélem tudtam segíteni!

2020. márc. 27. 19:45
 5/6 anonim válasza:
Én is így vagyok..Szlovák a barátom és a legnehezebb az egészben a bizonytalanság, hogy nem tudni, meddig fog tartani a határzár. Beszélünk, amennyit tudunk online de az persze nem ugyanolyan, mint személyesen..és próbálom magam kreatívan elfoglalni meg sportolni.
2020. máj. 9. 20:40
 6/6 anonim válasza:
#5ös vagyok, tudom h már régebbi a kérdés, de ha vki hasonló helyzetben van, írhat nekem privit, hátha tudjuk támogatni egymást legalább itt ;)
2020. máj. 9. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!