Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk ti bírjátok az ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti bírjátok az ilyen lányokat?

Figyelt kérdés
Alacsony, vékony. Barna haj és barna szem. Félős és bújós, lehet viccelődni vele. Kicsit érzékeny... Aranyos, és ha nagyon magyaráz elkezd hadarni. Rockot hallgat.
2015. dec. 9. 21:16
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
Ezek alapján szimpatikus, rakj ki mellé képet, ha úgy könnyebb privátban is elküldheted ( nem, nem itt akarok csajozni csak kiváncsi vagyok )
2015. dec. 9. 21:19
 2/21 anonim válasza:
Aranyosnak hangzik :D
2015. dec. 9. 21:19
 3/21 anonim ***** válasza:
Ezek alapján pont olyan vagy mint az a lány aki most bejön nekem :D Vagyis a hadarást kivéve, azt nemtudom mert még nem beszéltem vele. Az az alacsony egész pontosan mennyire alacsony? :) Nem baj ha egy lány egy kicsivel alacsonyabb nálam, de azért ne legyen fele akkora mint én. Az hogy rockot hallgatsz egy hatalmas plusz, legalábbis nekem. :)
2015. dec. 9. 21:21
 4/21 A kérdező kommentje:
Olyan 155 cm...
2015. dec. 9. 21:23
 5/21 anonim válasza:
Ha fiú vagy miért nem szeted fel? ha lány írhatsz
2015. dec. 9. 21:26
 6/21 anonim ***** válasza:

Igeeen nagyon igen ^^

A rock nem az én műfajom, de ez legyen az én bajom :)

Na és hány éves ez a lány? :)

2015. dec. 9. 21:27
 7/21 anonim ***** válasza:
Hát hozzám egy kicsit alacsony lennél, kb 170 cm vagyok és még nőni fogok (legalábbis remélem). De neaggódj van aki kimondottan az alacsony lányokat szereti, a suliban is van egy 12.-es fiú olyan 190cm körül saccolnám és a barátnője még a nyakáig se ér fel :D Vagy kereshetsz magadnak egy alacsony férfit, belőlük is sok van.
2015. dec. 9. 21:28
 8/21 kérdező140 ***** válasza:
*-* tökéletes
2015. dec. 9. 21:30
 9/21 A kérdező kommentje:
Csak 15 vagyok szóval sorry ha valakinek ez fiatal
2015. dec. 9. 21:36
 10/21 anonim ***** válasza:
Eddig minden tökéletes, már csak egy a kérdés: félsz e motoron? :)
2015. dec. 9. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!