Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnáok egy animéző lánnyal?
Nem vagyok zárkózott szeretek bulizni csak az a baj hogy emiatt a kis ,,bakim" miatt nem merek ismerkedni és inkább jönnék össze valaki olyannal aki szintén szereti az animéket. Ti ezzel hogy vagytok?
16/l

Én már vagy 10 éve animézek, és mikor 4 éve megismertem a mostani barátnőmet, rájöttem, hogy semmilyen hobbija nincs. Egyszerűen nem tudtam elképzelni, hogy hogy lehet ilyen rémunalmas életet élni, szóval eldöntöttem, hogy ha mást nem is, de az animéket megszerettetem vele. 😂 Azóta már több sorozatot is megnéztünk együtt, és Japánt is megkedvelte. Nekem az egyik álmom amúgy(most mindenki hülyének fog nézni XD), hogy Japánban öregedjek majd meg, és ő ebben is támogat, meg velem akar tartani, szóval szerencsés vagyok.
Gondolom nem pont ilyen válaszra számítottál, de ne aggódj, rengeteg srác szereti az animéket és az animés lányokra egyszerűen ugranának, csak lehet, hogy hozzád hasonlóan ők sem mernek ismerkedni. Szerintem menj el egyszer egy ilyen animés rendezvényre(majd ha nem lesz járvány XD), és hidd el, biztos találsz olyat, akivel jól kijöttök!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!