Ennyi információ alapján, hogy az illető autista, botorság lenne döntenem.
Az egyik kedvenc magyar festőnőm autista, el tudom képzelni, hogy egyszer személyesen megismerkedünk.
Azért nem, mert beteg ember.
Nem lehetne rá számítani, ha gond van, és ha úgy adódna, mi lenne és milyen lenne a gyerekünk? Egy kis nyomorék?
Azért nem mert nem lehet velük olyan kapcsolatot kialakítani mint egy egészséges emberrel. Tudom hogy vannak enyhébb formái is az autizmusnak, de még így se teljesen beszámítható a viselkedésük, ha valamin felzaklatják magukat "bekattannak" és kárt tesznek magukban vagy a környezetükben, felügyeltetet igényelnek. Eléggé beszűkült az érdeklődési körük, nem lehet bárhova menni velük nehogy a sok ember vagy hamgos zene vagy bármilyen inger kiakassza őket.
Nem szeretnék a barátnőm gondozója lenni illetve nem tudom elképzelni hogy egy ilyen nővel aztán családot is alapítsunk. Le lehet pontozni vagy utálni érte, de én szellemileg ép párt szeretnék magam mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!