Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? A lelkiismerete...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? A lelkiismeretem nem engedné, de lehet, hogy így megnyugodnék.

Figyelt kérdés

A barátommal volt egy nagyobb szakításunk. Ő a szakítás után lefeküdt egy lánnyal, miközben azt írta, hogy engem szeret. Megbeszéltük, hogy újrakezdjük, és erre másnap pedig lefekszik a lánnyal. Ez már több mint 3 hónapja történt, de még mindig nagyon fáj. Sokszor eszembe jut, hogy ha én is lefeküdnék valaki mással, akkor talán nem emlegetném többet a múltat, és nem hibáztatnám őt mindenért, ami a kapcsolatunkban rossz. Viszont nem lennék képes mással is lefeküdni, ő volt nekem az első, és neki is én. Nagyon szeretem őt, de sajnos állandóan a múltja jut eszembe. Azt mondja, hogy nagyon szeretett engem, de nem önmaga volt abban az időszakban. Mi lenne szerintetek a legjobb megoldás? Mi tévő legyek? Ha lefeküdnék mással, akkor már nem haragudnék rá. De a lelkiismeretem ezt nem engedné meg. Nagyon őszinte vagyok vele mindig, sosem hazudtam még neki semmiben. Ráadásul nem tudom, hogy utána hogyan alakulna a kapcsolatunk...

Köszönöm a segítségeteket!

2020. márc. 23. 11:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez már veszett fejsze, innentől kezdve te vagy a pótlyuk, ha nincs más, viszont amint lesz megint megfog csalni. Szakíts, ha nem akarod az önbizalmad és önbecsülésed tropára vágni. Attól meg nem kell ribiskedni, hogy a pasid ilyen f@@szfej.
2020. márc. 23. 11:16
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól emlékszem egyszer már kiírtad ezt és most is csak ugyanazt tudom mondani neked, hogy én a helyedben szakítanék veled. Ha annyira szeretett volna nem fekszik le a szakítás után valakivel miközben neked írogatja, hogy szeret téged. Semmire nem lenne megoldás az, hogy te lefeküdj valaki mással, főleg nem úgy hogy együtt vagytok. Semmi értelme ezt folytatni, muszáj lenne ezt belátni. Akkor tudnál megnyugodni ha nem lennétek már együtt.
2020. márc. 23. 11:27
 3/3 kisördög1 ***** válasza:
100%
Szakíts vele és az idő majd helyreteszi az érzelmeket. Ha csak ezért fekszel le valakivel azt utána csak megbánni fogod, és csak a "nevető 3nak" szerzel egy jó napot akivel összebújsz.
2020. márc. 23. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!