Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen helyzetben, melyik a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen helyzetben, melyik a jobb döntés? Fontos

Figyelt kérdés

Az történt,hogy beleszerettem egy srácba és 2 évig futottam utánna. A srác végig csak kihasznált,meg nem akart semmi komolyat.Én nagyon szerettem őt,ezért mindent megadtam neki,hogy egyszer talán viszonozza az érzéseim.Nem így lett. Majd kiderűlt hogy kapcsolatban van.Ezek után,eldöntöttem,hogy továbblépek.De egy srác se érdekelt ,mert nem tudtak megfogni semmivel.Majd írt nekem a srác bátyja. Akit először nem ismertem fel,és megkérdezte lehet e velem ismerkedni. Igent mondtam, és igazából kiderűlt,hogy nagyon jó fej és régóta bejövök neki. Aztán rájöttem,hogy dee ő annak a sracnak a bátyja akibe 2 evig szerelmes voltam sőt még most se felejtettem teljesen el,mert nem csettintésre megy.

Miután ez kiderűlt mondtam a srácnak,hogy az öccsén akarok továbblépni.mert nagyon szerettem,de hiába és elengedtem..de még érzek valamit..Azt mondta a bátyja erre,hogy segít mert ő viszont boldoggá akar engem tenni..Utanna elmondtam hogy de..volt valami az öccsével..Amire az volt a válasza,hogy nem zavarja. Ami volt elmúlt. Szereti az öccsét,engem meg szeretni akar. Végűl belementem hogy akkor randizzunk.

De most nem vagyok biztos abba hogy ez jó őtlet.

Kezdem megkedvelni ,de nem tudom ennek mijen vége lenne. Az öccse meg már tudja hogy a báyja fel akar szedni, és annyi volt a válasz,hogy jolvan. Nem tudom mi legyen.. Mert mivan ha ő tényleg szeretne,és nem hagyna cserben. De mi van ha vegre beleszeretek, erre rámhajt,az öccse akit valóban szerettem. Vagy mi van,ha nem is tudom megszeretni? Mert akkor futok tovább a hülye öccse után,akit meg nem érdeklek.Vagy mivan ha megszeretem őt és átver?. Szóval nem tudom.Ti mit tennétek ebben a helyzetben? Mert amúgy valamennyire megkedveltem a bátyját ,valami megfogott benne azért is írtam neki vissza.

2020. márc. 22. 16:23
 1/6 TR75 ***** válasza:
100%
Túlkombinálod.
2020. márc. 22. 16:50
 2/6 MiszterKrissz ***** válasza:
100%

#1 +1

Nem kell olyan busz után szaladni ami nem vesz fel. Foglalkozz azzal aki téged akar és te sem vagy közömbös vele. Semmi bonyolult nincs a sztoriban igazából.

2020. márc. 22. 16:54
 3/6 A kérdező kommentje:
Oké elismerem lehet túlgondolom ,de azért nekem annyira..hát nem tudom..de pont a bátyja? Miutan az öccsével voltam,és bele voltam esve..meg azért még nem felejtettem el.. Minden esetre a bátyja most egy esélyt kért. Csak így ez sokkolt..ezért gondolom túl
2020. márc. 22. 16:58
 4/6 MiszterKrissz ***** válasza:
100%
Ne aggódj, ha adsz egy esélyt a bátyjának és összejöttök utána már le se fogod sz*rni a srácot. Érezhetően nem érdekled őt szerintem nem kell attól tartani, hogy később bepróbálkozna.
2020. márc. 22. 17:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Te nem érdekled az öccsét! Egy olyan fiú nem kéne, aki után futni kell. Lealacsonyítottad magad picit ezzel.. A bátyjával akkor randizz, járj, ha nem fog zavarni az öcsi jelenléte pl. amikor náluk alszol, közös családi vacsikor stb..
2020. márc. 22. 17:54
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
megértem hogy túlgondolod. adj esélyt a bátyjának. nem hinném hogy nagyon rossz vége lenne azok alapján amiket mondtál. hagyd az első csávót és azzal legyél aki tényleg szeret.
2020. márc. 22. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!