Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha én nem akarok párkapcsolatott?
Eddig akartam, volt is chrussom,de most is van egy fiú akit pár napja ismertem meg. Nagyon jófogás, egyet is értünk sok mindenben és illünk egymáshoz,de én jobban megvagyok most szinglin. Többször is próbáltam és furán éreztem magam. A chrussomal is inkább csak én akarok a kedvére lenni mindenben. Egykor minden este úgy aludtam el,hogy a beleképzelem magam a jővőmbe ahol nekem van családom és anya vagyok. De már az öcséim és az apám is nagy szerept játszott,hogy undorodjak a hetero kapcsolatoktól. Leszbiként is inkább az összebújást tudnám elképzelni,de nem úgy. Persze felizgulva lefeküdnék fiúval.Nem tudom mi lett velem. Az az élet rendje,köteleségnek érzem,de nem akarom már,hogy családot alapítsak. Élnék együtt több emberrel akiket kedvelek, mint barát, de nem család. Az közre játszhat,hogy egyáltalán nem bírom a családom egyik tagjátsem?
Szóval ezt úgy képzelem el,hogy több emberrel együtt élek és egy forma témában dolgozunk talán. A kpop bandák élete számomra tökéletes. Tudom nehéz nekik,de azzal együtt. Viszont én grafikusnak készülők. Ami nem keres túl jól, ezért kéne egy fiú🤔
Valaki magyarázat?
Elnézést a helyesírásért ha van.
16/l
Tegyük fel elhiszem hogy már két könyved is kiadták. Szabad rákérdezni a címekre? Mentőöv: írd privátban.
A kpop bandák élete valójában egy hazugság. Ugyanaz mint a reality tv műsorok mint pl. Való Világ és társai. Csak azért csinálják mert dögre keresik maguk vele. Hátrány? El kell adni hogy működik a csapat, mindenben számíthatnak egymásra. Eljátszák, mert ezt diktálja a narratíva. Színtiszta marketing az egész, kis pszichológiával megfűszerezve.
Engem is érdekelne a könyvek címe.
Nem igazán tudom elhinni, hogy valaki képes könyvet írni, és egy 10 soros írást pedig képtelen.
Meg egy igazán jó lektor sem árt hozzá.
---
De ha tudod magadról, hogy ennyire gyalázatos az írásod, akkor miért nem olvasod el 5-ször?
Én sem gépelek túl jól, de én tudok olvasni és javítani is.
Engem is érdekelne a könyved címe, és nem bántásból. Tényleg érdekelnek a kortárs könyvek( ez alatt nem az ifjúsági, hanem a tizenévesek álltál írt könyveket értem)
A kérdésedre pedig a válasz: szerintem ez ennyi idősen egyáltalán nem baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!