Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az normális, ha én nem akarok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, ha én nem akarok párkapcsolatott?

Figyelt kérdés

Eddig akartam, volt is chrussom,de most is van egy fiú akit pár napja ismertem meg. Nagyon jófogás, egyet is értünk sok mindenben és illünk egymáshoz,de én jobban megvagyok most szinglin. Többször is próbáltam és furán éreztem magam. A chrussomal is inkább csak én akarok a kedvére lenni mindenben. Egykor minden este úgy aludtam el,hogy a beleképzelem magam a jővőmbe ahol nekem van családom és anya vagyok. De már az öcséim és az apám is nagy szerept játszott,hogy undorodjak a hetero kapcsolatoktól. Leszbiként is inkább az összebújást tudnám elképzelni,de nem úgy. Persze felizgulva lefeküdnék fiúval.Nem tudom mi lett velem. Az az élet rendje,köteleségnek érzem,de nem akarom már,hogy családot alapítsak. Élnék együtt több emberrel akiket kedvelek, mint barát, de nem család. Az közre játszhat,hogy egyáltalán nem bírom a családom egyik tagjátsem?

Szóval ezt úgy képzelem el,hogy több emberrel együtt élek és egy forma témában dolgozunk talán. A kpop bandák élete számomra tökéletes. Tudom nehéz nekik,de azzal együtt. Viszont én grafikusnak készülők. Ami nem keres túl jól, ezért kéne egy fiú🤔

Valaki magyarázat?

Elnézést a helyesírásért ha van.

16/l

2020. márc. 21. 19:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
70%

"Az közre játszhat,hogy egyáltalán nem bírom a családom egyik tagjátsem?"

Igen.

"Ami nem keres túl jól, ezért kéne egy fiú🤔"

Őt akarod leszívni?

Nem valami erkölcsös tervek.

"Valaki magyarázat?"

Ilyen fiatalon még eléggé ugrálhatnak a hormonjaid, szóval ez a helyzet előfordulhat.

Jó esetben majd kinövöd.

"Elnézést a helyesírásért ha van."

Ne félj tőle: NINCS!

Még a nyomait is nehéz felfedezni ebben az idehányt förmedményben.

Inkább arra kellene koncentrálnod most, hogy legalább 1 nyelvet megtanulj normális szinten.

De jobb lenne még valamelyik világnyelv is mellette.

2020. márc. 21. 19:24
 2/15 anonim ***** válasza:
71%

1. Kategória: Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok

2. "nem akarom már,hogy családot alapítsak"

16 évesen!!?? Nem már, hanem még! Amúgy tipikus tini gondolkodás, majd kinövöd (remélhetőleg).

2020. márc. 21. 19:29
 3/15 anonim ***** válasza:
62%
(Látom közben át is került ide a kérdés.)
2020. márc. 21. 19:30
 4/15 A kérdező kommentje:

1.-es én tanulok. Sokat tanulok

2. Eddig akartam, de már nem és mikor fiúval barátkozom közelebbről akkor végkép nem.

2020. márc. 21. 20:59
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

16 évesen még nem kell sietned.

---

Annyit azért megtehetnél, hogy végigolvasod a kérdésed, és legalább megpróbálod megbecsülni, mennyi hibát követtél el benne.

Tízet?

Százat?

Ezret?

Utána egy szent fogadalom, hogy soha többé...

2020. márc. 21. 21:32
 6/15 A kérdező kommentje:
Elnézést kértem, mert én nem tudom felismerni egy betegségem miadt
2020. márc. 21. 21:56
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem sokszor nézek fel a tini párkapcsolatok témakörbe, mert már jócskán nem érint így a 20-as éveim közepe felé, de minden egyes alkalommal ha ide tévedek, rettentő jókat nevetek, illetve szörnyülködök.

Be kell valljam, eszméletlen nehéz volt kibogozni ugyan mi a fenét is szeretnél te kérdezni. A hét 3 napján tiniknek tanítok délutánonként, tehát képben vagyok teljesen a kifejezésekkel, közlési módokkal, de elképesztő mennyire képtelen vagy fogalmazni.

Sajnos ki kell ábrándítsalak egy picit. Betegség ide vagy oda, sajnos nem mentesít a helyesírás mint elvárás alól.

Maximum kaphatsz több időt egy írásbeli számonkérésen. A diszlexia-diszgráfia párossal is lehet helyesen, szépen, választékosan írni. Csak picit több időbe telik.

Nem akarok sokkal tovább gonoszkodni, de az lenne a csoda ha valaki össze szeretne jönni egy olyan lánnyal aki még annyira sem igényes önmagára, hogy értelmes, összeszedett mondatokat írjon.

Attól mert a grafikus nem keres jól, nehogy azt várd hogy majd a faszi eltart téged, te pedig habzsolod az életet. Persze, létezik ilyen párkapcsolat is, de ha nem szeretnéd tovább rombolni magad, akkor talán úgy kellene hozzáállni az élethez, hogy te egymagad is képes legyél megélni.

Normális ha nem akarsz párkapcsolatot. Bár az "együtt vagyok a szerelmemmel" mini életszakaszt nem nevezném párkapcsolatnak 16 évesen, de mindegy, ez már csak az én véleményem. Ha nem akarsz akkor nem akarsz. Majd megváltozik a véleményed később. Képzeld, én sem akarok párkapcsolatot 23 évesen, mert csak a tanulásra és a karrierem felépítésére fókuszálok jelenleg. Nincs most arra időm hogy valakivel legyek. Van 1 nap szabadnapom amikor egyedül akarok lenni. Persze meg lehetne oldani, csak más kérdés, hogy vajon működik-e úgy egy kapcsolat, hogy heti pár órát tudunk együtt tölteni. Valószínű hogy nem. Tehát normális hogy nem akarsz srácot? Igen.

Majd megváltozik a véleményed a másokkal való együttélésről is. Felteszem a családdal vagy még, így természetes hogy a kpop bandák élete tetszik. Csakhogy amikor belekerülsz egy ilyen helyzetbe, akkor már egyáltalán nem biztos hogy az akkor is tetszeni fog. Főleg ha még lehetőséged sincs másra (pl. kollégium)

Szedd össze magad könyörgöm.

Tessék, itt a magyarázat egy kis körítéssel.

A helyesírás természetesen el van nézve, hisz nem is volt, pontosan ahogy már előttem írták.

2020. márc. 22. 01:26
 8/15 A kérdező kommentje:

Elnézést ha nem tudok fogalmazni, de már 2 könyvemet is kiadták. És nem egy gagyi kiadó. Ha kell tudok,de ezt most nem szedtem össze.

És nem nem azt tervezem,hogy a férjem tart el. De mennyivel más ha nem egyedül vagyok. A kpop bandák élete meg azért tetszik mert ott vannak egymásnak a mehéz időszakokban is, megértik egymást stb. Nehéz a munka, tudom de mennyivel jobb lenne jó társaságban dolgozni

2020. márc. 22. 09:05
 9/15 anonim ***** válasza:
84%

Milyen fura, hogy minden második tini, aki képtelen írni, mert le se tojja a saját anyanyelvét (mivel az angol a minden) ráfogja, hogy beteg és azért nem megy. :D

Lassan a diszlexiások országa leszünk ez alapján.

Kpop = legrosszabb életük van azok közül, akik ebben a celeb életben dolgoznak. Agyon vannak hajtva, mindig maxot kell hozniuk, ha utálják egymást, akkor is jópofizniuk kell kifelé talán évekig.

Kiadták két könyved = mutasd meg, hogy hol, mik azok. Írni bármit lehet, gyerekes mentegetőzés ez csak. Pláne, hogy itt már azt állítod, hogy tudsz írni, csak itt tosztál ezzel foglalkozni. Most akkor beteg vagy vagy lusta? Döntsd már el.

Durva, hogy már 16 évesen is azon agyalsz, hogy eltartasd magad egy pasival. Hányinger keltő.

Ahogy az egész kérdésed is egy hatalmas hülyeség, 16 évesen ennyi ésszel rendelkezni... Régebben is voltak hülyék, most is vannak persze, de ez azért durva. Remélem, hogy kinövöd.

2020. márc. 22. 10:36
 10/15 A kérdező kommentje:

Jojo, elég volt, ti sem vagytok többek.

Bocs,hogy kérdeztem.

2020. márc. 22. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!