Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről lehetne beszélgetni?
2 napja ismertem meg és ha elfogynak a kérdések vagy vmi, csak úgy miről lehetne beszélgetni?
Csak interneten beszélünk. Még nem volt kapcsolatom és félek el fogom rontani. Ha ráírok hogy szia, mizu válasz,hogy semmi. Vagy mond. Majd megkerdezi en mit csinálok vagy vmi. Utána hogyan lehet folytatni a beszélgetést?
Első sorban tök jó lenne, ha eltudnád engedni a stresszt, és nem félni attól, hogy esetleg balul sül el. Legyél kicsit lazább, úgy a beszélgetés is gördülékenyebb lesz. Nem kell ráfeszülni a dolgokra, az a lányoknak sem túl imponáló.
Másodszor pedig, a mizujs kérdés után simán írhatnád a "semmi" és hasonló válaszok helyett, hogy mondjuk milyen napod volt, mi történt veled. Nem kell, hogy mindennapod arról szóljon, hogy milyen extrém és klassz dolgokat csináltál, csak meséld el, ha volt olyan, ami kicsit kevésbé hétköznapi a TE megszokott napjaid közül. Ez lehet az is akár, hogy találtál egy baromira tetsző, számodra új együttest spotifyon, vagy érted, akármi. Ha szimpatikus vagy a csajszinak, nagy valószínűséggel úgyis visszakérdez, vagy hozzákapcsol valamit a részéről, ebből meg könnyen kiindítható a beszélgetés.
Én vagyok a lány.
És sajnos a zenei izlésünk nem ugyan az. Én kpopos vagyok ő popos. Betegig igen lehetett volna arról beszélni. Szerintem animés sem. Elég okos egyetemista. A céltudatoságom, vakmerőségem bejön neki, mint személyiség
Tudom hogy nehéz, főleg ha olyannal beszélsz akivel szeretnéd ha jól mennének a dolgok, de ahogy felettem is írták, próbáld elengedni magad, ne gondolkozz azon hogy mit kéne mondani mert akkor nem fog semmi eszedbe jutni. Csak engedd el a dolgot, beszélj arról ami épp eszedbe jut, hozhatnék fel példát de akkor holnapig itt lennénk. Őszintén, ha nem tudod lekapcsolni az agyad erről a kérdésről ("mit kéne mondani") és mindenféleképpen meg akarsz szólalni, akkor konkrétan mond ezt, mármint hogy /pill fogalmad sincs miről tudnál beszélni, kínos lesz for sure, de megtöri csendet, és potenciálisan elindíthatja a beszélgetést.
Nem tudom leesett-e hogy mennyire bizonytalan az az utolsó mondat, biztosra akartam menni hogy bombabiztos az, hogy a jó kimenetel nem biztos (szép magyar mondat ez is, tele szóismétléssel). Mivel csaj vagy a bizonytalanság talán még imponálhat is a srácnak(emberfüggő), bár én a helyedben nem magamhoz jönnék relationship advice-ért mert mert hát, nem épp vagyok sikeres ilyen téren, ennek nagyban köze van ahhoz hogy sokszor csak én próbálom életben tartani a beszélgetést és hát egy idő után nagyon cikivé válik hogy beszél az ember kb a semmiről, amitől egy idő után belém is belém fagy a szó. Nameg így belegondolva az is szerepet játszhat a dologban hogy jó ideje nem is próbálkozom tárkereséssel. Lényeg a lényeg, nem tudom mennyire jó ötlet olyasvalaki tanácsaiban bízni aki lassan 5 éve nem beszélt szinte senkivel a családján kívül. Bár ennek is megvan az oka az most nem ide tartozik, így is hosszúra húztam, technikailag ez szolgálhat példának hogy hogyan beszélj órákon át úgy, hogy igazából szinte nem is beszélsz semmiről, de azt nagyon körbejárod.
Valszeg ez is szöveg kicsit nagyon all over the place, de azért remélem értelmezhető és tudtam vele segíteni.
További szép napot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!