Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze jöttem egy lányal 3 hónapja és meg szeretném ejteni az első csókot hogyan kell csókolózni?
Figyelt kérdés
Az hogy hogyan közeledjek hozzá meg ilyenek az meg van azt már tudom de azt hogy hogyan csokoljam meg egész pontosan na azt nem tudom. Értelmes válaszokat szeretnék. 17F.2020. márc. 20. 07:56
1/7 anonim válasza:
:) Aranyos vagy. Ne parázz rá menni fog magától is ez ösztönös. Csókold meg a száját és a nyelved dugd be az ő szájába és mozgasd.ennyi :)
2/7 anonim válasza:
17 eves korodig soha, egyetlen filmet nem lattal, ahol a szereplok csokoloznak?
Nem kell raparazni, elsore egy szajrapuszi is megteszi. A nyelveddel a mandulakig lenyulos csokot hagyd kicsit kesobbre.
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Most vicces kívül mondom, olvasd el az előtted lévő kérdést a tini párkapcsolatokban. (Lehetséges ő pont a te barátod.)
5/7 anonim válasza:
Hiába magyarázzák el, ameddig magadtól nem próbálgatod, addig nem fogsz rájönni. A lány csókolózott már? Amennyiben nem, úgyis fura lesz az első, szóval tessék megcsinálni, majd belejöttök. No para ;)
6/7 anonim válasza:
Szóval egy lánnyal barátok vagytok 3 hónapja?
7/7 anonim válasza:
Sehogy. Azt bemutatkozás után kelletett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!