Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác ilyet ír, csak udvariasságból teszi vagy esetleg érdeklődik?
Figyelt kérdés
Első beszélgetés után elköszönt és azt írta, hogy még beszélhetünk máskor is ha szeretnék.
Ezt udvariasságból írta vagy tényleg szeretne beszélgetni? Eddig csak látásból ismertük egymást, néha szemeztünk de más nem történt.
2020. márc. 17. 23:19
1/2 anonim válasza:
Igen szeretne veled beszélni, csak tudod ha most mindent megbeszélnétek akkor nem lenne már téma. Szóval szerintem holnap ugyan úgy beszélgetni fogtok :) Sok sikert hoztá :))
2/2 anonim válasza:
Én ilyeneket udvariasságból nem írok. Nekem az udvariasság rész az, hogy ha írnak vissza írok.
A fenti mondatot csak olyanoknak mondom akik örömet okoznak azzal, ha írnak :)
Kevés ilyen vany ritkán is mondom, de nekik őszintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!