Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy srác megcsókol egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

P3tő Kriszx kérdése:

Ha egy srác megcsókol egy lányt és a lány nem hátrál meg akkor az jó?

Figyelt kérdés
A lány nem meri bevallani és csak azt mondja hogy csak nemakart megbantani azert csókolózott velem, ha nemakar velem csokolozni nemis hagyja magát vagy tévedek?
2020. febr. 9. 09:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi honnan tudhatnánk, miért csókolózott veled? Normális ember nem szokott kedvességből csókolózni, de hát vannak nem normális emberek is szép számmal.
2020. febr. 9. 09:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Csak mert fojton azt fujja hogy csak nem akart megbántani meg ha valaki megcsókolja nem tud leállni. Khmm érdekes szerintem nemeri bevallani hogy jó volt vagy h érez valamit. Vagy nem?
2020. febr. 9. 10:04
 3/7 anonim ***** válasza:
70%

Nem, nem jó.

Hogy durvább példával éljek ez olyan mintha megerőszakolták volna "de hagyta magát és nem ellenkezett szóval nem is történt semmi rossz" az ember leblokkolhat, a saját gátlásai megakadályozhatják abban, hogy ellenkezzen. Pl. ink...nem akart téged megbántani? Nem egyezett bele a csókba, nem akarta a csókot, de félt hogyan reagálsz ha elutasít téged.

Vagy nem. Honnan tudjuk?

2020. febr. 9. 10:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Aztmondja ha megcsókolják nemtud leállni deazért velem még nem attol nem akarta 😂
2020. febr. 9. 10:16
 5/7 October15 ***** válasza:
100%

Hát azzal hogy "nem tud leállni" bevallotta hogy jó volt nem? :D Nyilván nem akarta azt mondani hogy azért hagyta magát mert smárolni jó és momentán ennyivel még nincs morális problémája. :D De ettől még nem feltétlenül érez irántad bármit is.

Teszem azt volt hogy táborban lekaptam 1 csajt [már nem tudom miért], mire közölte hogy nope, mire közöltem hogy *még 1x lekaptam*, mire közölte hogy *lekapott*. :D 10 nap smárolás után a tábor végén ő jobbra én balra.

2020. febr. 9. 10:18
 6/7 A kérdező kommentje:
Nekem azis eleg ha jó velem smárolnia, nem kell éreznie semmit, érzelmek nélkül is nagyon jó smárolni a hölgyeménnyel.
2020. febr. 9. 11:00
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
CSOKot vidéken veszitek majd fel?
2020. febr. 9. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!