Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác megcsókol egy lányt és a lány nem hátrál meg akkor az jó?
Nem, nem jó.
Hogy durvább példával éljek ez olyan mintha megerőszakolták volna "de hagyta magát és nem ellenkezett szóval nem is történt semmi rossz" az ember leblokkolhat, a saját gátlásai megakadályozhatják abban, hogy ellenkezzen. Pl. ink...nem akart téged megbántani? Nem egyezett bele a csókba, nem akarta a csókot, de félt hogyan reagálsz ha elutasít téged.
Vagy nem. Honnan tudjuk?
Hát azzal hogy "nem tud leállni" bevallotta hogy jó volt nem? :D Nyilván nem akarta azt mondani hogy azért hagyta magát mert smárolni jó és momentán ennyivel még nincs morális problémája. :D De ettől még nem feltétlenül érez irántad bármit is.
Teszem azt volt hogy táborban lekaptam 1 csajt [már nem tudom miért], mire közölte hogy nope, mire közöltem hogy *még 1x lekaptam*, mire közölte hogy *lekapott*. :D 10 nap smárolás után a tábor végén ő jobbra én balra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!