Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért csinálta?
Én pont az ilyen megjegyzések miatt fogytam le 32 kilóra, mert rám meg anyam szólt amikor enni akartam vacsorára meg egy kiflit....
Szerintem el kene engedni a srácot, mert ameddig veled van, könnyen kialakulhat nálad is anorexia vagy testképzavar.
Az ilyen emberek mérgezőek
Azért kiváncsi lennék, ha megkerdezned tőle, hogyha felszednél pár kilót szakítana-e...
Szia!
Étkezz rendesen, ne mások szabják meg hogyan éled az életed. A kevés táplálék bevitellel a szükséges mennyiségű tápanyagokhoz és bennük lévő vitaminokhoz és nyomelemekhez sem jutsz hozzá. Itt nem csak a testúlyról van szó, hanem a fizikális és lelki egészségedről. A végén ténylegesen egy testképzavar alakulhat ki, amiből sokkal nehezebb lesz kimászni, mint egy mérgező kapcsolatból.
Barátodnak semmi köze ahhoz, hogy mennyit eszel. Ülj le vele és beszéljétek meg ezeket, amiket leírtál a kérdésben. Ha nagyon negatív visszajelzések jönnek, akkor fontolóra venném, hogy szakítsak vele a helyedben. Egy embert nem a kinézete határozza meg, hanem a belső értékei.
Barátodnak a vékony lányok jönnek be? Akkor az csak egy plusz, ha vékony vagy, mivel elvilegben a lelkedért kellene szeretnie és veled lennie.
Vigyázz magadra és ne befolyásoljanak mások ideológiái, éld a saját életed és nyugodj meg.
Remélem segíthettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!