Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt miért csinálta?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt miért csinálta?

Figyelt kérdés
Nos alapból van egy kis önértékelési zavarom.Nem vagyok kövér sőt vékony vagyok de régen az voltam és én még mindig úgy érzem.A barátomnak a vékony lányok az esetei.Alapból nem eszek sokat sőt kifejezetten keveset eszek.Azt mondja tökéletes vagyok így ezért néha kicsit jobban érzem magam.De ma anyum csinált a kedvenc süteményemből és én szerettem volna enni belőle másodikat is.Egész nap csak egy levest ettem. Miután meglátta hogy eszek újra közölte hogy ettől meghízok és akkor majd sipákolhatok és mondta hogy tegyem vissza.Nos ez nekem elég rosszul esett de ő csak annyit mondott hogy nem akarja hogy meghízzak és rosszul érezzem magam emiatt.Pedig nem allok az elhízás szélén.Most rámtört az hogy akkor nem eszem hogy lefogyjak arra a szintre hogy engedje hogy másodjára is egyek.Nem tudok mit kezdeni ezzel de nagyon rosszul érzem magam...

2020. márc. 17. 13:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
30%
Táplálkozz fénnyel.
2020. márc. 17. 13:24
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Növessz gerincet, és mondd meg anyádnak, hogy 1 szelet süteménytől nem fogsz elhízni.
2020. márc. 17. 13:32
 3/12 A kérdező kommentje:
nem anyám hanem a baratom🙃
2020. márc. 17. 13:34
 4/12 anonim ***** válasza:

én nem vagyok vékony, de most szeretnék leadni pár kg-ot.

Viszont selytem, hogy Te nem úgy eszel ahogy kell. Persze nincs előírás, hogy hogyan lehet enni, de határok vannak.

Az pedig hogy így eszel, az anyukádnak

(úgy értelmeztem, hogy ő mondta), nem így kellene hozzá állnia hanem inkább beszélni veled hogy hogyan ne haladj afelé hogy anorexiás légy.

2020. márc. 17. 13:35
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem láttam, hogy írtad hogy a barátod mondta.. Akkor pontositok.

A barátod buta. Egyrészt... Mi az hogy megmondja mennyit egyél? Másrészt... Neki támogatnia kellene.

Harmadrészt, elgondolkodnék hogy mennyire szeret a barátom.

2020. márc. 17. 13:37
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan a barátod szabja meg, hogy mennyit ehetsz? Te lány ébredj már fel xD kinek hiszi magát jesszus
2020. márc. 17. 13:55
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne tedd tönkre magad más kedvéért azzal ,hogy még kevesebbet eszel. Ha nem tetszik a barátodnak akkor meg szakíts vele .
2020. márc. 17. 14:03
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Eszembe nem jutna a barátnőmnek ilyet mondani, úgy, hogy komolyan gondolom:D

Kérdezd meg, hogy mi van ha meghízol, hogy már úgy nem szeretne?

Ilyesmikkel bombázd, ha azt mondja, hogy ducin nem szeretne akkor abban a pillanatban szakíts vele

2020. márc. 17. 14:47
 9/12 anonim ***** válasza:
90%
A kutyája vagy, hogy megszabja neked miből mennyit ehetsz? Szomorú, hogy ezt hagytad.
2020. márc. 17. 15:11
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy plussz szelet sütitől egyáltalán nem fogsz elhízni. Nehogy azért éheztesd magad, mert a barátod ilyen baromságokat beszél.
2020. márc. 17. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!