Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vészeljem át a barátaim elvesztését?
Volt egy nagyon összetartó és megértő baráti társaságom. Nagyon jóban voltunk és folyton együtt voltunk.
Aztán csatlakozott hozzánk egy másik társaság is, akikkel ők nagyon jól kijöttek, de én nem. Egyszerűen nem érzem jól magam velük.
Már ott tartunk, hogy ők nagyon nem kedvelnek engem, a régi barátaim meg úgy gondolják, hogy ez az én hibám. Most már nem is hívnak sehova.
Rajtuk kívül csak egy barátom van és ő támogat, de nagyon rosszul érzem magam.
Mivel vígasztaljam magam vagy hogyan tegyem túl magam a csalódáson?
Pont ez, ami nem szabad hogy megtörténjen, hogy összetörsz!
Maradj nyitott, ismerj meg új embereket, új társaságokat, és próbáld meg elfelejteni a régi "barátaidat"
Tudom milyen érzés, és azt is, hogy ilyenkor fáj azt hallani, hogy nem kár értük, mivel attól még, hogy elárultak, te kötődtél hozzájuk
Próbálj meg a megmaradt igaz baráttal több időt tölteni, és nyitni mások felé. Próbálj barátkozni, támaszkodó azokra, akik én bízol. Így ezerszer könnyebb lesz elfelejteni a régi barátok miatt érzett űrt
El mondjam neked, hogy a legjobb barátaimat, még csak 1x vagy még soha a büdös életben nem láttam?
Messze laknak, sok a dolguk.
De mikor rá érünk beszélünk, ez az.
És bármit megtudunk beszélni.
Mondhatni lelki társ dolog :)
Ma ők az igazi barátok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!