Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vészeljem át a barátaim...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vészeljem át a barátaim elvesztését?

Figyelt kérdés

Volt egy nagyon összetartó és megértő baráti társaságom. Nagyon jóban voltunk és folyton együtt voltunk.

Aztán csatlakozott hozzánk egy másik társaság is, akikkel ők nagyon jól kijöttek, de én nem. Egyszerűen nem érzem jól magam velük.

Már ott tartunk, hogy ők nagyon nem kedvelnek engem, a régi barátaim meg úgy gondolják, hogy ez az én hibám. Most már nem is hívnak sehova.

Rajtuk kívül csak egy barátom van és ő támogat, de nagyon rosszul érzem magam.

Mivel vígasztaljam magam vagy hogyan tegyem túl magam a csalódáson?

2020. márc. 16. 19:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Pont ez, ami nem szabad hogy megtörténjen, hogy összetörsz!

Maradj nyitott, ismerj meg új embereket, új társaságokat, és próbáld meg elfelejteni a régi "barátaidat"

2020. márc. 16. 19:47
 2/7 anonim ***** válasza:
28%
Ne társaságozz, hanem egyesével barátkozz, akkor nincs ilyen probléma. Persze lehet több barátod, de ne tudjanak egymásról.
2020. márc. 16. 20:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Na az az egy barát az igazi! A többit felejteni.
2020. márc. 16. 20:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Azok nem voltak a barátaid így nem kár értük.
2020. márc. 16. 20:25
 5/7 A kérdező kommentje:
,,nem kár értük". Lehet hogy nem voltak az igazi barátaim, de nagyon jól szoktam érezni magam velük és bánt, hogy ez elmúlt
2020. márc. 16. 20:46
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Tudom milyen érzés, és azt is, hogy ilyenkor fáj azt hallani, hogy nem kár értük, mivel attól még, hogy elárultak, te kötődtél hozzájuk

Próbálj meg a megmaradt igaz baráttal több időt tölteni, és nyitni mások felé. Próbálj barátkozni, támaszkodó azokra, akik én bízol. Így ezerszer könnyebb lesz elfelejteni a régi barátok miatt érzett űrt

2020. márc. 16. 20:55
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

El mondjam neked, hogy a legjobb barátaimat, még csak 1x vagy még soha a büdös életben nem láttam?

Messze laknak, sok a dolguk.

De mikor rá érünk beszélünk, ez az.

És bármit megtudunk beszélni.

Mondhatni lelki társ dolog :)

Ma ők az igazi barátok :)

2020. márc. 16. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!