Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék, hogy felfigyeljen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, hogy felfigyeljen?

Figyelt kérdés

Szakköre járok heti 1x, ahol van egy lány aki nekem eléggé bejön már kb. két hónapja. Összesen 10-en vagyunk, egy kör alakú asztalnál ülünk, ő szokott általában szemben űlni velem. Néha azt érzem mintha rám nézne ilyen 3-4 másodpercre, de utánna gyorsan elkapja a tekintetét, de ezen kívűl más nem nagyon van. Kb. 1 hónapja bejelöltem fbén, de nem jelölt vissza azóta se, igaz nincs profilképem és talán a nevem se tudja. Szerintetetek, hogy kezdeményezhetnék ha nem akarom magam lejáratni se előtte se a többiek előtt, de az se megoldás ha ráírok mert konkrétan vissza se jelölt.

F 17

2020. márc. 4. 16:51
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Te tényleg 17 vagy? 17 évesen nem tanultad meg hogy minden egy köszönéssel kezdődik?
2020. márc. 4. 17:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Nyílván köszönök neki, de hogy azután mit tehetnék azt nem tudom.
2020. márc. 4. 17:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha egy szakkörre jártok, utána nem lehetne beszélgetni róla? Valami kérdés a témával kapcsolatban.
2020. márc. 4. 18:30
 4/4 anonim ***** válasza:
54%
Mutatkozz be, aztán mondd neki, hogy bejelölted fb-on, mert szívesen beszélgetnél vele.
2020. márc. 4. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!