Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő ha nem vesz észre a srác?
Figyelt kérdés
Ugyan nem ismerjük egymást, de nekem tetszik. Nem tudom, hogy szimplán nem lehetek az esete vagy küldi a jeleket csak nem veszem észre. Tudnátok segíteni mire kellene figyelni?2020. márc. 2. 20:52
11/15 anonim válasza:
Szerintem ezek nem megbízható dolgok. Mondom, jelöld be a közösségi oldalakon, és próbálj beszélni vele előben. Egy héten hányszor van ez az órád ahol egymás mellett vagytok?
12/15 A kérdező kommentje:
Heti 1 óra
2020. márc. 3. 15:23
13/15 anonim válasza:
Hát ez a mennyiség nem ad sok esélyt, de csak van bármi más ahol látod, suliban a folyosón, ebédlőben bármi. Mivel látom félénk vagy, ha látod folyosón köszönj mosolyogva kedvesen, ha szembe jön és nagyobb a tömeg "véletlen" érj hozzá.
14/15 A kérdező kommentje:
Huh, rendben. Megpróbálom megfogadni a tanácsot, köszi! :)
Bejelölni azért nem merem, mert az olyan direktnek tűnik vagy nem? Te mire gondolnál ha valaki egy ilyen szituációban bejelölne?
2020. márc. 3. 15:58
15/15 anonim válasza:
Én arra gondolnék, hogy van egy csaj aki mellett üllök egy órán, ergo van némi ismeretségünk ezért bejelölt. Nem fog hülyén nézni rád emiatt ne aggódj, na most menj és jelöld be szépen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!