Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Legyek a barátnője vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legyek a barátnője vagy mondjam el a szüleimnek?

Figyelt kérdés

Hétvégén buliban voltam, pedig a szüleim úgy tudták,hogy az egyik barátnőmhöz megyek át. Át is mentem, de onnan átmentünk egy házibuliba tovább. A szüleim nagyon szigorúak, nem engednek bulizni, alkoholt inni, fiúzni. Ebben a házibuliban ott volt egy fiú ismerősöm is, aki tudja milyenek a szüleim.

Ez a fiú amúgy már régóta próbálkozik nálam hogy nagyon szép lány vagyok lehetnék barátnője meg ilyenek, de én elutasítottam viszont nem tudja megérteni hogy nem tetszik. Egész buliban hajtott rám és fogdosni akart, de nem hagytam. Viszont tegnap rám írt a messengeren hogy képeket csinált rólam és el is küldte őket nekem ahogy buliztam és elfogja küldeni a szüleimnek ha nem akarok a barátnője lenni.

Ha meglátják a szüleim, biztos kinyírnak, óriási balhét csapnának belőle.

Ma suli után találkoztam is fiúval és megpróbáltam szépen megkérni, hogy törölje a képeket és hagyjon békén, de azt mondta hogy nem csak akkor nem küldi el a képeket ha barátnője leszek.

Hiába mondtam neki hogy nem tetszik, nem akarok vele kapcsolatot. Ő azt mondta hogy majd szerelmes leszek belé ha járni kezdünk és randizunk párszor, meg ha majd lefekszek vele.

Mit csináljak szerintetek?

17/l

2020. febr. 25. 16:36
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Azt próbáltam hogy mondtam tudják már szüleim hogy voltam bulizni de csak nevetett és akkor mondta hogy elküldi szüleimnek a képeket.
2020. febr. 25. 17:10
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát te se vagy a legélesebb kés a fiókban. Folyamatosan írják hogy mit kellene tenned, te meg csak ugyan azt szajkózod. Játszd el hogy leszel a barátnője, majd nyuld le a telefonját. Ennyi.
2020. febr. 25. 17:20
 13/23 anonim ***** válasza:
92%

Azt is megmondhatnád neki, hogy kizárt, hogy olyanba beleszeress, aki nőket zaklat,és ezzel a húzásával már végképp elvágta magát nálad. Akkor max bosszúból küldi el a képeket. De könyörgöm, a szüleidtől, akik imádnak, ne rettegj. Az ilyen elmebeteg idiótáktól menekülj, mint ez a csávó.

Soha senkinek ne legyél a barátnője félelemből, zsarolásból, érdekből, szánalomból stb.Csakis szerelemből!

2020. febr. 25. 17:27
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Irjal nekem, lebeszelunk egy idopontot a sraccal talalkara, elemegyunk, es ha ott helyben nem torli a kepeket feldugom neki a telefonjat, de ugy hogy az orokre ott is marad.
2020. febr. 25. 17:33
 15/23 anonim ***** válasza:
57%

ùgy érzem, hogy te egy áldozatot játszo ember vagy.

Te is jól tudod, hogy a fiu csak hülyéskedik, vagy tényleg köcsög. Ha hülyéskedik akkor még a telo számát sem tudja anyádnak. Ha köcsög, akkor sem fog lépni és ha el is mondja anyádnak max veszekedtek egyet.

Vagy is nagy tét nincsen, te még is egy óriási bajt csinálsz belöle, gondolom már elmpondtad a barátnöidnek, ´és éppen agyon sajnáltatod magadat. Te most egy áldozat vagy.

Pedig ló túrot, lehet a gyerek egy köcsög, de teneked semmit nem kell tenned. Se szüleidnek elmondani, se a gyerek barátnöje lenni.

2020. febr. 25. 17:35
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Amit csinal az zsarolas. Buncselekmeny. Mondd meg neki hogy elmondtad a szuleidnek es fel fognak jelenteni. Ha kell kuld el neki mi is pontosan az a zsarolas.

Aki jogtalan haszonszerzés végett mást erőszakkal vagy fenyegetéssel arra kényszerít, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön és ezzel vagyoni hátrányt okoz, bűntett miatt 1 évtől 5 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő

Hidd el, be fog szarni.

2020. febr. 25. 17:43
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Tevedtem. Ez nem zsarolas. Kényszerítes.

Ugyanugy buncselekmeny, egy picit enyhebb a tetele.

Aki mást erőszakkal vagy fenyegetéssel arra kényszerít, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön, és ezzel jelentős érdeksérelmet okoz, amennyiben más bűncselekmény nem valósul meg, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."

2020. febr. 25. 17:45
 18/23 anonim válasza:
100%
Tudasd vele hogy már az is bűncselekmény volt hogy beleegyezésed nélkül fényképeket készített rólad ha mindezt közzéteszi és feljelented akár szabadságvesztés is jár érte.
2020. febr. 25. 19:05
 19/23 anonim ***** válasza:
91%

Jaj bazeg, komolyan ENNYI esze van egy 17 éves lánynak meg egy 17 éves fiúnak? Sőt, ami szomorúbb, ennyi esze van a szüleidnek? Képesek annyira elnyomni a majdnem felnőtt lányukat, hogy gyakorlatilag a testét adná pár fotóért, amin semmi extrát nem csinál, csak bulizik.

Kislány, ha nagyon érdekel: az a töketlen srác a büdös életbe nem merné elküldeni a szüleidnek ezeket a képeket, mert a következő lépésed az lenne, hogy elmondod a szüleidnek, hogy ő ezzel zsarolt. Aztán majd meglátjuk ki kerül nagyobb sz..rba: egy bulizó tini lány akire mérges lesz anyuci vagy egy bűncselekményt elkövető sz..ros kölök.

2020. febr. 25. 20:53
 20/23 A kérdező kommentje:
25 éves a srác
2020. febr. 25. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!