Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti foglalkoznátok egy ilyen lánnyal ha kiderülne ez?
A testvérem értelmi fogyatékos(a szívem szakad meg ennek a szónak a hallatán, de muszáj leírnom), ezért más mint a többi(nincsen testi hibája).
Én, a családom szeretjük és imádjuk. Sajnos azt vettem észre az elmúlt időkben hogy amint megtudták a barátnőim, osztálytársaim hogy nekem ilyen a testvérem elpártoltak mellőlem. Nem barátkoznak velem, és lenéznek. Sőt, volt olyan aki rá is kérdezett hogy tényleg? És melyik suliba jár? Mindezt röhögve. Most csak idéztem. Félek hogyha párkapcsolatom lesz, és be szeretném mutatni a családomat szégyellni fog, vagy ez miatt esélyt sem ad.
aki ez miatt nem foglalkozik veled, az nem is baj, az az ember nem érdemel meg :)
úgy csinálnak mintha neki kéne nevelni minden nap, ami szerintem nem igaz :)
majdcsak találsz valakit :)
Az élet ironiája, hogy a fogyatékossággal élő embereket kevesebbnek tartják, közben sokkal többek, mint az őt lenéző emberek.
Olyan lánnyal, aki emiatt lenéz vagy elhidegül meg nem érdemes foglalkozni. Aki normális, viszont helyén tudja majd kezelni a dolgokat.
Ha valakinek gondja van ezzel azért egyáltalán nem is kár.
Nem is értem egyébként mi a problémájuk ezzel. De meg se lepődök amilyen ostobák az emberek.
Ez kéne, hogy bármiben befolyásoljon?
Simán lennék a barátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!