Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kér folyton képet, ha minden nap láthat?
Egyszer megtudta,hogy szemüveges vagyok és azonnal képet kért. Megkérdeztem persze,hogy minek neki,de erre nem válaszolt,csupán nyaggatott tovább. Utánn meg mondtam neki,hogy nem,mert hajat mosok,és akkor nem jó felvennem a szemüveget.(bepárásodik stb.)
Erre az volt a válasza,hogy az mégjobb.
Megkérdeztem megint,hogy minek akar képet rólam.
Amire csak annyi volt a válasza:Szerintem csinos ha egy lánynak vizes a haja.
Utánna meg bunkó volt,meg haragudott egy másik dolog miatt.
Nem tudok rajta kiigazodni. Segítsetek.
(17/L
20/F)
Úgye, ő küldött már?
Ha nem,írjad meg neki nyugodtan: ne kérjen olyat, amit ő nem tesz meg kérés nélkül!
Vagy nagyon bunkó az illető, vagy pedig valamire, tudtod nélkül felhasználni akarja.
A fiúk ilyenek. Én sem értem sosem ezt :D Nálam ha egy fiú képet kér elveszti az érdeklődésem 90 százalékát főleg ha erőlteti.
Nem értem mit gondolnak amúgy, a legtöbb esetben a sötét szobámban fekszek betakarózva az ágyon este és ilyenkor betolják hogy küldjek már képet :D
de valamiért a legtöbb fiúnak ez a mánia vagy fétise vagy én nem tudom, de számomra ez egyáltalán nem szimpatikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!