Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik a fiuk folyton a mellem és a fenekem?
Egy tipp nekem bevállt ha mégegyszer ezt csinálják pofozd fel őket de ne olyan tessék lássék hanem erővel vagy ha nem jött be rugd tökön utánna tudják hogy veled ne szórakozzanak
16L
Azért mert kanosak és valószínűleg jó a feneked. Egy formás feneket minden férfi szívesen megnéz.
A rácsapás már más tészta, ahhoz nincs joguk, kérdd ki magadnak.
Elképzelhető, hogy szép melleid, és popsid van.
Ezt a két testrészt sok pasi megnézi, ugyanúgy mint ahogy ti fölkapjátok a fejeteket egy izmos testre.
Ez szerintem normális mármint ha csak diszkréten ránéznek, nem pedig megbámulják hosszú ideig.
Az már durva dolog, ha rácsapnak, de, ha hagyod nekik akkor fogják csinálni. Szerintem először próbáld meg elmondani nekik, hogy neked ez nem esik jól. Meg mondjuk hogy te sem csapsz rá az ő fenekére, ha nem válik be jöhet a pofon, és a rúgás.
#5-ös right. Mindent a szemnek, semmit a kéznek!
Hát, tetszel nekik. Ha zavar, hagyd abba a sminkelést és takard el magad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!