Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nézik a fiuk folyton a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézik a fiuk folyton a mellem és a fenekem?

Figyelt kérdés
Egyszerűen sose néznek a szemembe ha nem a mellem nézik ha pl beszélünk. Pedig nem is öltözöm kihívóan meg semmi.Tesin is ha bemelegítünk és pl gugolás, csípőkörzés,hajolás vagy valami ilyenek vannak akkor hallom a hátam mögött halkan "fu de jo a segge" "ahh". Meg volt amikor rá is vágtak. Már kezd idegesíteni...

2019. máj. 2. 17:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
24%

Egy tipp nekem bevállt ha mégegyszer ezt csinálják pofozd fel őket de ne olyan tessék lássék hanem erővel vagy ha nem jött be rugd tökön utánna tudják hogy veled ne szórakozzanak

16L

2019. máj. 2. 17:31
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi 😂
2019. máj. 2. 17:42
 3/11 anonim ***** válasza:
79%
Na, vajon miért? Seggel meg mellel meg lettél áldva, de ésszel nem? Ha nem reagálsz rá semmit, akkor továbbra is csak cici meg segg leszel számukra. N
2019. máj. 2. 18:14
 4/11 A kérdező kommentje:
Kedves
2019. máj. 2. 19:36
 5/11 anonim ***** válasza:
93%

Azért mert kanosak és valószínűleg jó a feneked. Egy formás feneket minden férfi szívesen megnéz.

A rácsapás már más tészta, ahhoz nincs joguk, kérdd ki magadnak.

2019. máj. 2. 20:58
 6/11 anonim ***** válasza:
45%
1-es ha te azért tökön rugnál engem mert megnézem a segged akkor úgy törném el a két lábad hogy soha többé nem tudnál ráállni :) :) :)
2019. máj. 2. 22:58
 7/11 anonim ***** válasza:
80%

Elképzelhető, hogy szép melleid, és popsid van.

Ezt a két testrészt sok pasi megnézi, ugyanúgy mint ahogy ti fölkapjátok a fejeteket egy izmos testre.

Ez szerintem normális mármint ha csak diszkréten ránéznek, nem pedig megbámulják hosszú ideig.

Az már durva dolog, ha rácsapnak, de, ha hagyod nekik akkor fogják csinálni. Szerintem először próbáld meg elmondani nekik, hogy neked ez nem esik jól. Meg mondjuk hogy te sem csapsz rá az ő fenekére, ha nem válik be jöhet a pofon, és a rúgás.

2019. máj. 3. 07:39
 8/11 anonim ***** válasza:
36%
biztosan jól néz ki a cicid és a segged, úgy csináld a gyakorlatokat, hogy ne álljanak mögötted, amúgy meg tedd őket helyre de gyorsan!!!
2019. máj. 14. 11:26
 9/11 anonim ***** válasza:
39%
jaj, minding a jómellű, jóseggű nők ilyen buták?
2019. jún. 16. 13:56
 10/11 anonim ***** válasza:
73%

#5-ös right. Mindent a szemnek, semmit a kéznek!

Hát, tetszel nekik. Ha zavar, hagyd abba a sminkelést és takard el magad. :)

2019. jún. 16. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!