Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van igaza?

Előző a kérdésben kontorllert irt nem konzolt.
Az olyan 20 körül lehet.
Kérdező az ilyen insta oldalak mind hamisítványokat árulnak majd fele áron oda adják neked az eredetit mi?😂
És igen szerintem veled van a hiba ha az én barátnőm várná el ,hogy 30 ezerért cipőt vegyek neki akkor elküldenem a francba.
Mégha nem lenne cipőd mert lyukas lenne a mostani vagy bármi akkor megérteném de akkor nem lét szükséglet 30 ezerért cipő hanem egy 5 ezres is megteszi annak aki rá szorul és teljesen megértem a barátod ,hogy nem szivesen ad ki ennyit ,mert szerintem az ember saját magának se szívesen venne 30 ezerért cipőt

"nekem jelenleg nincs penzem,"
Arany drága bogaram! Menj el szépen dolgozni, és tapasztald meg, mennyit is kell robotolnod azért a "szaros" 30e Ft-ért. Alighanem,, meggondolnád, hogy cipőt vegyél-e rajta, vagy valami értelmes dologba fektesd.

Szerintem a cipő nem hülyeség énis drágákat veszek de mástól elvárni hogy ki fizessen 30 ezret ..
Undorító
Nem vagy tisztában a pénz értékével
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!