Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek arról ha egy 12-13 éves lány már fiúkkal ismerkedik?
Figyelt kérdés
2020. febr. 20. 17:10
1/8 anonim 

válasza:

Nem érdekel, én is "csajoztam" 12-13 évesen.
2/8 Stark2000 

válasza:

Normális határokon belül; kedves egészségére.
3/8 anonim 

válasza:

Amíg amolyan baráti párkapcsolat, vagy konkrétan csak barátkoznak, addig nem baj.
4/8 anonim 

válasza:

semmi én már 6 évesen csajoztam :D
5/8 anonim 

válasza:

13-14 éveseket már dugják!
14-15 éveseket én is.
6/8 ygbthe válasza:
Semmi különösebb ,ha ezt szeretné tegye csak nyugodtan ez nem életkorhoz kötött.
7/8 A kérdező kommentje:
de ha az anyukája is támogatja ebbben?
2020. febr. 21. 11:01
8/8 ygbthe válasza:
Figyelj ez nem feltétlen életkorhoz kötött, van aki már 13 évesen elég érett egy kapcsolatra és van aki csak jóval később. Ezt te érzed igazán. Ha anyád támogat benne akkor valószínűleg úgy gondolja hogy elég érett vagy már ehhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!