Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez rosszat jelent?

Figyelt kérdés

Sziasztok a barátnőmmel 4 hónapja vagyunk együtt de az utóbbi két hétben kicsit úgy érzem elhidegültünk szerintem

Tudni illik mi egy héten 2x talalkozunk hetfőn és szombatom régebben sikerult plusz egy napot is hozzátolnom amikor nem volt edzésem az elmult ket hetben megkerdeztem tőle majdnem mindennap hogy nincs e kedve talalkozni majd visszautasitotta de persze azokat is furcsánal gondolom hogy én kérdezek és egy nap kb 2 kapok ugy egy mondatos valaszt vagyis ha neki van valami problema meghallgatok válaszolok amikor én kerdezek mintha ott se lenne nem kapok ra valaszt neha elmegy a varosba megkerdezem mit csinalt arra se kapok valaszt amikor vele vagyok egyszer nagyon aranyos szeretget kedves beszelgetunk maskor hozzambassza az osszesterhét es rajtam vezeti le szerintetek ez mert van elore is koszonom!(17F

2020. febr. 19. 20:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésből nem derül ki, szóval megkérdezem. Ezt próbáltad már vele is megbeszélni?
2020. febr. 19. 20:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Feszült a suli miatt, kérdezd meg tőle :)
2020. febr. 20. 01:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen próbáltam de sokmindenre nem jutottam
2020. febr. 20. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!