Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek próbáljam meg elfelejteni?
Figyelt kérdés
Igazság szerint van egy évfolyamtarsam aki nyár óta nagyon tetszik. Ismerjük egymást, tudja ki vagyok és még nyáron beszéltünk is pár szót de egyébként teljesen egyoldalú a dolog. Eddig úgy voltam vele, hogy élveztem azt hogyha meglatom boldog lettem, nézegetem a képeit stb. De mostmar egyre erősebb ez az érzés, nagyon sokat gondolok rá, pedig nem akarok, de így még többet. És mostmar egyre szomorúbb is vagyok ha belegondolok hogy köztünk valószínűleg sose lesz semmi. De mégis mikor meglatom meg mindig nagy boldogság és jó érzés tör rám. A legrosszabb hogy már csak 2 és fél hónapig láthatom, aztán valószínűleg soha többet. Így nem tudom hogy ezt a kis időt kihasznaljam, hogy boldogságot ad vagy próbáljam meg elfelejteni :/.Ne értsétek félre nem ez a legnagyobb problémam és nem is vagyok szerelmes, mert a szerelem nem itt kezdődik csak csupán mostmar kicsit több annál hogy tetszik nekem. És csak kíváncsi vagyok a véleményetekre:)2020. febr. 15. 19:33
1/2 anonim válasza:
Ha annyira egyoldalúnak látod, akkor inkább engedd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!