Most mit csináljak? Próbáljam meg elfelejteni? Én szeretem őt.
Figyelt kérdés
Én 16éves lány vagyok és jártam egy 19 éves fiúval. Kicsit bonyolult volt a kapcsolatunk mert 2-szer mondta azt, hogy legyünk csak barátok. Mos utoljára is én írtam rá, hogy kezdjük újra. Találkoztunk és azt mondta, hogy már vágyott erre a csókra. Összejöttünk. De másnap azt írta, hogy ráírt a volt barátnője, hogy még szereti és azt mondta hogy iránta többet érez mint irántam es szakított velem.2016. júl. 23. 21:35
1/4 anonim válasza:
Ne aggódj! Majd találsz valakit aki viszont szeretni fog.
Inkább pihenj, és tedd azt amit szeretnél.😃
2/4 anonim válasza:
Ha ilyeneket csinál, ne is beszélj vele.. ne viccelj már.. undorító dolog amit csinál, hozzá se szólnék. Ha szereted elfelejteni nem fogod tudni, de idővel jobb lesz. :)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!😊
2016. júl. 25. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!