Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszek az osztálytársamnak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszek az osztálytársamnak?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel mindig jóban voltam, de soha nem annyira, mint most. A barátnőim azt mondják, hogy sokat néz felém, mindig mosolyog. Sokat beszélgetünk, akkor is midig mosolyog. Meg olyan furcsa mostanában, de nem tudom megfogalmazni miért. Az egyik órán mellette ülök, folyton utalgat, meg tegnap pl. a combomat fogdosta (volna). Nem tudom, hogy most mi is van, persze lehet, hogy csak jobban akar velem lenni.
2020. febr. 5. 06:20
 1/4 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem most az a pont van, hogy magdaban is felkell tenned a kérdést, hogy neked tetszik-e, akarsz-e töle többet mint barátság, hogy ha nem jön össze a kapcsolat akkor feldobnád-e ezt a barátságot?

Ha nem akarsz töle semmit csak barátként, akkor mond meg neki, hogy tök örülsz, hogy barátok vagytok, és ezt szeretnéd is, hogy maradjon de akkor ne fogdossa a lábadat.

Ha viszont többet akarsz akkor adjál neki jelet. Pl te is nézz a szemébe mélyen, szemezz vele órán. Keresd te is a közelségét. Ha ezekre nem reagál akkor csak barát akar veled lenni.

2020. febr. 5. 08:12
 2/4 anonim ***** válasza:
27%
Nekem tetszel
2020. febr. 5. 08:48
 3/4 anonim ***** válasza:
90%

Halgass az elsore! S fogadd meg amit írt! :)

K-mester

2020. febr. 5. 09:18
 4/4 A kérdező kommentje:

#1 köszi szépen a választ!

#2 ahw te is nekem❤

2020. febr. 5. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!