Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszek az osztálytársamnak? Vagy csak én reagálom túl?
Figyelt kérdés
Szóval, egy sulidiscoban kezdődött minden. Ő a DJ pultnál állt, én meg a barátnőimmel "táncoltam", és sokszor éreztem, hogy engem nézett. Mivel nekem tetszik, sokszor nézem. Gyakran összeakad a tekintetünk 1-2 másodpercre, tovább nem. Ma pl. az egyik barátjával tartotta a tesi órát, és nagyon sokszor láttam, hogy nézett. Félrehívott, és azt mondta, hogy másszak kötélre (mivel beszélgettem az osztálytársammal, és ez volt a büntetés). Viszont én nem tudok kötelet mászni, és nekem megmutatta. Eddig senkinek sem mutatta meg, csak nekem. Sokszor utánoz, és értelmetlen dolgokkal próbál megnevettetni. Amikor pl. valami fiúeól beszélek a barátnőimnek (haver, ismerős), egyből rákérdez. Volt egy olyan időszakom, hogy "szerelmes voltam egy sztárba", és ekkor mindig vele csesztetett. Volt olyan is, hogy vártam a buszt a buszmegállóba, meglátott, és odajött biciklivel, utána csak annyit mondott, hogy "Szia ... Nem is erre kell jönnöm..." Egyébként az osztálytársaim szerint neki az egyik barátnőm tetszik. Amúgy én szerelmes vagyok belé. A barátnőim mindig szólnak ha elpirulok. Szerintem már észrevette, hogy hogyha hozzámszól paradicsom vörös leszek, de nem szólt érte eddig semmit. Tetszem neki? Vagy csak én reagálom túl?2017. máj. 3. 16:29
1/5 A kérdező kommentje:
Két hét múlva megyünk három napos osztálykirándulásra (ő csak egy napot lesz ott az edzései miatt), hogyan fogom kibírni?
2017. máj. 3. 16:30
2/5 KnightBalazs válasza:
Szerintem tetszel neki. Mit mondhatnék még?
3/5 A kérdező kommentje:
Most nem tudom mit higyjek.. Elvileg a barátnőm tetszik neki..
2017. máj. 3. 16:53
4/5 A kérdező kommentje:
Amúgy fiúk, ti is így szoktatok viselkedni azzal a lánnyal, aki tetszik nektek?
2017. máj. 3. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!