Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Továbblépjek ha születésnapomon nem köszöntött fel az aki tetszik? 16/F
Szerintem meg nincs összefüggés :D
Én pl. nem tartom fontosnak az ilyen "ünnepségeket", sokszor még a barátaimat sem köszöntöm fel, ők sem engem, ünnepelni sem szoktam. Mondjuk ők nyilván tudnak róla. Ráadásul az ilyen dátumokat hajlamos vagyok elfelejteni is :D
Szóval önmagában az hogy nem köszönt fel, még nem jelenti azt hogy egyáltalán nem érdekled
Én sem szoktam feltétlenül felköszönteni az összes lányt, aki tetszik, szerintem elég fura is lenne.
Ez olyan "légyszi vedd észre, hogy milyen rendes vagyok, hogy felköszöntelek, aztán jöjj rá, hogy tetszem neked".
Elég rászorulón hangzik. Ha van egy kis önbizalma a csajnak nem fog ilyet csinálni, akkor sem ha tetszel neki.
Ne ilyenekben keresd a "jeleket", hanem a beszélgetésetekben, mennyire érdeklődik irántad, az érzéseid iránt, szokott-e hozzád érni, keresi-e a társaságodat, zavarba jön-e a környezetedben, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!