Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lány érzékeny lesz (de ennyire? ) ha megjött neki?
Angyalom, ez nagyon édes qwq
Mondd meg neki, hogy jól esett neked hogy bízott benned meg ilyenek, meg hogy hozzád bújt
Mert ha tetszik legalább egy kicsit is, biztos így van :D
Egyébként nem mindenki lesz ilyen érzékeny, de könnyen előfordul.
Lehet hogy csak a téma volt, de nyilván az is lehet hogy a téma + a fájdalom együtt. Mármint vannak lányok akiknek tényleg mocskosul tud fájni szóval nem biztos hogy az "érzékenységen" múlott a dolog.
Nyilván attól függ hogy hogyan kerültél szóba.
De azt azért nem árt tudatni vele hogy részedről teljesen rendben volt a helyzet. Vagy akár azt is hogy örülsz neki hogy ennyire bízik benned / közel engedett stb. Ha nem is célzásnak szánta akkor is legalább nem jut pl olyan következtetésre hogy nyűg volt vagy hasonlók.
A most is hülyének tartod rész: Az nyilván annyi hogy szerinte téged zavart az hogy ezt "kell" csinálnod. Nyilván biztosítsd arról hogy pont az ellenkezője. :)
[Eskü nem értem amúgy a csajoknak honnan jön ez az idióta logikájuk... gondolom te is hallottál már a pasiról aki nem szeret a lelki támasz / hős védelmező szerepében tetszelegni főleg ha a csaj közben mocsok cuki. :D Jaaaaaah várj, ilyen nincs is.]
A "néhány dolog" az meg hmm igen érdekes. Lehetnek hasonló apróságok de simán lehet hogy úgy gondolja hogy akaratán kívül friend zone-olt. :D Legalábbis igen "zseniális" [hülye de azért cuki] gondolatmenet lenne.
Hát...az biztos, hogy ilyenkor a többség érzékenyebb (vagyis én ezt tapasztalom). Van aki hisztisebb ilyenkor és van aki kedvetlenebb. Az a tipikus most "semmi sem jó" állapot és akkor még ráadásként a hasad is fáj. Engem egyszer még sírógörcs is elkapott, pedig nem volt miért szomorkodnom. Szerencsére ilyen extrém dolog nem fordult elő többször. :D
Szóval a többség érzékeny és ilyenkor hajlamosabb kimondani azokat a dolgokat is, amiről nem biztos, hogy csak úgy beszélne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!