Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez az osztálytársamtól nagyon gáz csajozási próbálkozás volt?
Egyik osztálytársam (10.-es) ráírt egy 9.-es csajra, aki tetszik neki. Az osztálytársamról azt kell tudni, hogy kicsit fura a humora és elég idegesítő is tud lenni, a kinézetéről meg ennyit, hogy kicsit igénytelen és ápolatlan szokott lenni. Na de a lényeg.
A beszélgetés:
Osztálytársam: Csáó, köszi hogy visszajelöltél, egyébként jól tetted, mi vagyunk a gólyáztató osztály és akit megtaláltam az osztályodból azt bejelöltem
Csaj: Hai, hát így nem tudom ki vagy xd de biztos..
Osztálytársam: Nem baj, majd fogod. Én a ****** gólyatesója vagyok, de felment tőle a vérnyomásom kérdem tőle: mit szeretsz? semmit. mit csinálsz otthon? tanulok. Úgyhogy majdnem ráírtam a gólyajelvényére, hogy stréber vagyok
Csaj: Xdd adtam volna
Osztálytársam: egy valamire jó volt a gyerek, odaadta a számológépét, mikor dolgozatot írtunk
Csaj: az komoly
Osztálytársam: ismered a ***** tanár urat? szerintem nagy arc
Csaj: névről csak
Osztálytársam: majd szünet után mesélek róla
Csaj: *küldött neki egy ilyen messengeres likeot*
Osztálytársam kicsit később: én szoktam néha matekosan bűvészkedni, és annyira megtetszett a neved, hogy várost varázsoltam belőle
(és ez után küldött egy képet egy lapról, amire le volt írva a csaj neve, és a vezetékneve volt a számláló, a keresztneve a nevező, és az egészből csinált egy ilyen egyenletet, amiből kijött neki valahogy az, hogy szidni)
Csaj: Csaj: ohm aha....
Osztálytársam: Tudom, ausztrália fővárosa sydney, de kiejtés szerint szidni
Csaj: *küld neki megint egy ilyen likeot*
Osztálytársam később: Hali, figyelj, nem tudsz nekem mondani valami jó filmet amit érdemes lenne megnézni?
Csaj: hát így nem ugrik be semmi bocsi
Osztálytársam: nem gond, azért köszi. még egy kérdés, ha szabad tudni, hova valósi vagy?
Csaj: *leírja hol lakik*
Osztálytársam: még mindíg jobb, mint ahol én lakok, van két bolt, de egyik sincs nyitva hétvégén. egyetlen pozitívum, hogy a világ közepe és fél órára van győrtől
Csaj: ahhha...
Osztálytársam később: Ez felháborítú, Miskolcon tök jó a mérnökképzés. Egy gond van, magyarország harmadik legnagyobb városa és van 1db meki, egyetlen egy
Csaj: ahhaa...
Osztálytársam: szia, kérdezhetek valamit? te milyen nyelvet tanulsz?
Erre már nem jött neki válasz :D Nagyjából ugyan azt írtam le, mint amit az osztálytársam, csak kijavítottam azt a rengeteg helyesírási hibáját. Bocsi, ha hosszú lett, de úgy éreztem, muszáj megtudnom, ti mit gondoltok erről, mert szerintem elég gáz volt:D A csaj ez után elküldte az osztálytársainak, majd az osztálytársai elküldték az én osztályomból embereknek, és így eljutott hozzám is ez a beszélgetés. Lányok, ti mit reagálnátok, ha egy fiú így akarna titeket felszedni? :D
És az sem igaz, hogy Miskolcon 1 db meki van. 🤷♀️
Egyébként nekem úgy tűnik mintha a csaj le akarná rázni (szinte biztos), ennek ellenére még mindig írkál neki az osztálytársad (feleslegesen) . Úgyhogy szerintem is kicsit gáz ez a beszélgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!