Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetnék ettől terhes?!

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetnék ettől terhes?!

Figyelt kérdés
Tegnap kivertem a barátomnak de utána csak zsebkendovel töröltem meg a kezem, NEM mostam meg. Aztán mikor hazaertem vecezes után megtoroltem vécépapirral ott lent és félek hogy így van esélye a teherbe esesnek!! lehet nagyon buta kérdés de kétségbe vagyok esve!

2020. jan. 26. 09:44
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Csekély az esély rá. Sőt, 99,9% hogy semmi. De jó lenne, ha már ilyesmit csinálsz, akkor utánanéznél a dolgoknak és nem lennél felelőtlen, mert az lesz a következő kérdésed, hogy "megszakítással védekeztünk, lehetek terhes?" Mert igen, lehetsz.
2020. jan. 26. 09:59
 2/9 anonim ***** válasza:
97%
Ó, Istenem! Ennyire nem lehetsz… na mindegy. Hány évesek vagytok egyébként? Nem, így nem lehet. Az a néhány millió fickándozó izé nem szeret szabadon lenne percekre sem. Ha került is rád valami, az már beszáradt, élettelen. Semmiképpen sem olyan, ami még képes rá megtenni az utat. A kapuig sem jut el.
2020. jan. 26. 10:06
 3/9 anonim ***** válasza:
96%
Te úgy szoktad megtörölni, hogy bedugod a wcpapírt meg a kezed? 😁 egyébként már nem volt életképes, ha egyáltalán volt valami a kezeden.
2020. jan. 26. 10:28
 4/9 anonim ***** válasza:
29%
Csinálj terhességi tesztet és legközelebb moss kezet!
2020. jan. 26. 11:06
 5/9 anonim ***** válasza:
89%
Semmi esélye nincs, ne aggódj. A spermiumok elhalnak pár percen belül levegőn.
2020. jan. 26. 13:47
 6/9 anonim ***** válasza:
79%
Szakíts vele,mind a ketten jobban fogtok járni.
2020. jan. 26. 13:58
 7/9 anonim ***** válasza:
82%

Te jó isten gyere le....

19L

2020. jan. 26. 18:09
 8/9 anonim ***** válasza:
84%
Nem vagy terhes.
2020. jan. 27. 06:48
 9/9 anonim ***** válasza:
82%

[link]

10. pontban leírtakat idézem

"Egy spermium 2-5 napig is életképes marad, miután bekerült egy nő szervezetébe. Szabad levegőn azonban hamar elpusztulnak."

A te esetedben azok a srácok már nem életek a kezeden.

2020. jan. 30. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!