Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Magyar srác, cigány lány?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyar srác, cigány lány?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Másodéves érettségiző vagyok, és egy másik iskolába kerültem.

Megismertem egy tök aranyos kedves cigány lányt,aki mindig figyel mosolyog miközbe messziről néz.

Beszélgettem is vele, és teljesen normális,nem szűrném le a személyiségéből hogy cigány. Velem egy idős és egy évfolyam tehát ő is másodéves érettségiző.

Egyébként eddig csak magyar barátnőm volt, 3 éve már az sincs, szerintetek érdemes cigány lánnyal '' kikezdeni''?

Mit gondoltok? Lehet valami a jővőre nézve?

Köszi!

2020. jan. 25. 10:02
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Jézus, azért ezt nemnagyon tudom elképzelni. Kicsit most ram hoztad a szivbajt.😂
2020. jan. 25. 11:57
 12/23 anonim ***** válasza:
96%
Érdemes, hamar jön a gyerek, plusz 10 pont egyetemhez
2020. jan. 25. 15:37
 13/23 A kérdező kommentje:
😂😂
2020. jan. 25. 15:52
 14/23 anonim ***** válasza:
36%

Tapntatlanok vagytok :D mármint a hozzászólók..

kérdező! Azért NeM kell minden cigányt egy kalap alá venni. Én ismerek egy gyönyörű cigánylányt, és regen jartunk is, apukája anyukája dolgozik Merci rerepjárójuk van (szalonbol hoztak 3-4 éve) megvan mindenki eszméletlen jó bulik vannak náluk, eszük ágában nem volt engem lehuzni kirabolni vagy ellopni az aranyórámat lancomat miközben alszok :D

Másik cigány csaj ő már ennyire nem volt gazdag de szép házuk kocsijuk és intelligens szulei voltak :DAz egyél még testvérem, és a igyunk egyet More aranyköpések simán kibírhatóak! Ne hallgass senkire próbáld meg a kapcsolatot! Ha viszont úgy látod h lehúznának vagy ilyen nagy az alja a családja és a korulmények, akkor hagyd ott őket de sztem ha így lenne akk a csaj nem gimnáziumba hanem nogyógyászhoz vagy segélyért járna! Nekem jó tapasztalatom van velük, és igen! A szex az valami isteni ;)

2020. jan. 25. 16:01
 15/23 Marcell000 ***** válasza:
87%
Kivételek mindig vannak ez természetes. Ne is itéld meg az alapján amiket hallasz róla. Előbb ismerd meg őt, később ha úgy alakul esetleg a szüleit, de (ez nem csak a romákra vonatkozik) sose lépj át egy határt, amit előttem is írtak.(pénz kölcsön,0-24 segítség stb)
2020. jan. 25. 16:18
 16/23 A kérdező kommentje:

14.

Akkor te elég jót fogtál ki szerencsédre, ennek örülök.

Mindig is jóba voltam a cigányokkal, nem volt bajom velük. Valszeg elhívom egy randira, és ott kiderül minden. 😁

Köszi a válaszod!

2020. jan. 25. 19:00
 17/23 A kérdező kommentje:

15.

Előre senkit sem szoktam megítélni,az alap dolog nálam.

És nem is akarok én segélyt nyújtani eszem ágába se lenne.😬

Köszi a válaszod!

2020. jan. 25. 19:02
 18/23 anonim ***** válasza:
63%
Ilyen témában érdemes folyamatosan nézegetni a válaszokat, mert amelyikben igazat írnak, azt kitörlik a moderátorok.
2020. jan. 25. 19:23
 19/23 anonim ***** válasza:
80%
Az ágyban veszettül jók tudnak lenne, a füled ketté fog állni. :D A család már más dolog...
2020. jan. 26. 06:55
 20/23 anonim ***** válasza:
25%

Nem mind1 ki cigány és ki magyar?

Néztek ti egyáltalán híreket?

A 90%-a Magyar őli meg a feleségét, vágja át a torkát meg hasonló...... Úgy hogy nem csak a cigány lop, csal, hazudik. Borkai úr sem volt cigány, mégis kifosztotta a pénzünket.

Azért mert valaki valaminek születik, attól még nem rossz ember. Fogjátok fel végre!

Eddig 3 romával voltam együtt, és mégis élek. És hagyjuk már a százalékokat, fegyőrként dolgozom és a legtöbbje magyar.

Vagy nézétek meg a Szabó Zsófi Műsorvezetőt, cigány a párja. Mainapig boldogok.

Itt az a baj, ha egy cigány késel stb. Akkor minden cigányra ráhúzátok a lepedőt. Ez nem jó dolog, cigány gyilkolt? Na és? Átkapcsolok egy másik csatornára, ott meg egy Magyar diák késelte le győrben a tanárát. Ott miért nem volt ekkora felhajtás? Ja mert Magyar! A cigány is Magyar és illő lenne elfogadni. Az aki meg megkülönböztetést tesz, aztán betalálja a cigány torpedó az ne is csodálkozon ezek után.

34N

2020. jan. 26. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!