Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar srác, cigány lány?
Sziasztok!
Másodéves érettségiző vagyok, és egy másik iskolába kerültem.
Megismertem egy tök aranyos kedves cigány lányt,aki mindig figyel mosolyog miközbe messziről néz.
Beszélgettem is vele, és teljesen normális,nem szűrném le a személyiségéből hogy cigány. Velem egy idős és egy évfolyam tehát ő is másodéves érettségiző.
Egyébként eddig csak magyar barátnőm volt, 3 éve már az sincs, szerintetek érdemes cigány lánnyal '' kikezdeni''?
Mit gondoltok? Lehet valami a jővőre nézve?
Köszi!
Én attól az egytől parázok a legjobban.
Találkozáskor hatalmas nagy bunkóság lenne a családjárol azon belul a hagyományaikról beszélni?
Kérdező szerintem csináld azt amit én. Mutatkozz be rendesen, és viselkedj civilizáltan, még akkor is ha ők nem tudnak. Aztán ha olyanok hogy nem érdemlik meg a figyelmed, akkor azonnal szüntesd meg velük a kapcsolatot. Kölcsönt ne adj, ha valamiben segíteni kell akkor azt is csak mértékkel, mert hajlamosak laposra szívni. A barátnődet pedig ne engedd hogy manipulálják a szülei, mert akkor ott vége is van mindennek. Én sajnos így jártam azzal a csajjal, amikor az anyja pszichés terrorban tartotta és nem tudta
emiatt jól érezni magát velem.
Köszi a választ srácok.
Utolsó.
Jujj, azért az durva.. Szegénykém.
Én is egyszer megismertem egy cigánylányt.
A nagymamájához vitt el egyszer, a Dinnyemamihoz.
Azt amikor beakartal szervezni az éjszakai dinnyelopásba, meg is szakadt minden kapcsolat örökre.
Vigyázz, nehogy csőbe húzzanak.
Ismerek sztorikat, hogy az embernek kihúzták álmában az aranyfogát, mikor náluk aludt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!