Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak szerintem nagyon gyerekes viselkedés, vagy én vagyok az értetlen? (oszt. Társam, szerelem, tanár, beadandó) 17/l
Osztálytársam szerelmes lett a nála jóval idősebb tanárba. Néhány hónaponként váltogatja, kibe szerelmes éppen. Mindig letargiaként éli meg, hogy nem jön össze, úgysem szereti viszont, stb.
Ma kaptunk feladatot a tanártól, egy beadandót. Ami érdekes, azt hamar megírom. El kell küldeni email-ben, jövő csütörtökig, hogy péntekre mindet elolvassa.
Osztálytársam rögvest letörölte a címet, amint a tanár felírta. Kérem tőle, írja meg, erre nem, várjak vele holnapig, de inkább hétfőig, vagy tovább. Az ok? Mert az ő beadandóján gondolkodjon. Senki nem tudja a címet. Lehet kézzel is írni, de ugye gépen egyszerűbb, az esetleges hibák miatt. Annyit ígértem, legkésőbb holnap délelőtt küldöm el, csak adja már meg azt a ro*adt címet, mert akkor lesz kész, amikor elküldtem, és akkor haladhatok tovább.
Idén érettségi, sok a tanulnivaló, fejben tartandó dolog, ezért akarom feledés homályába dobni a beadandó történetet.
Erre ő, teljesen kikel magából facebook-on, elkezd sértegetni, szappanoperába illő letargiát és "én nem értem a fájdalmát" előadni, és, hogy nem minden rólam szól. Szerinte jó lett a beadandóm, és amiért ilyen kitartó vagyok, ez máris támadás, hogy máson is kell járnia a pedagógus fejének az ő írásán kívül. Egyébként egyáltalán nem "rólam szól minden", egyáltalán nem, csak ő túlozza ezt el.
Szerintetek is hülyeség, vagy én látom rosszul?
Teljesen igazad van, szerintem is hülyeség, és nem, hidd el, nem fog a tanár napokig az ő elmeszüleményén rugózni, mert elolvassa pár perc alatt, utána pedig benyomja a Stranger Things 3. évadát :D
Szóljatok a tanárnak, hogy adja meg megint az e-mail címét. Akár facebookon is.
A csajnak meg talán annyit lehetne írni, hogy olyasmit kellett volna írnia, amit nem felejt el az ember, ha bármi másba belekezd.
Én azt nem értem, miért csak az az opció van, hogy kézzel írod meg, vagy e-mailben küldöd el?
Megírhatod gépen is, kinyomtatod, és odaadod.
Aztán a következő, hogy ha a tanár felír valamit a táblára, azt nem tudjátok leírni egy füzetbe, csak arra vagytok képesek, hogy lefényképezzétek? Az órai anyagot akkor hogy írjátok le?
Azon felül, hogy érthetetlen, amit írsz, még logikátlan is.
Nem logikátlan, kedves utolsó.
A tanár kiment óráról, minden eltéve, telefonok, könyvek elő. Na meg valakinek nincs is füzete. Aztán néhány perccel később, mint egy látomás, bejön, csöndesen felírja a táblára az email címét, aztán kimegy. Osztálytárs pedig, mint egy bolha, ugrik és letörli. Sokan fel se emelték a fejüket, hogy minek jött be újra a terembe, nemhogy elolvassák amit a táblára írt. Én meg elolvastam, de mire a tollamat a kezembe vettem, addigra letörölte, és egy olvasás után nem jegyeztem meg, kissé... nagyon hosszú, mint a neve, plusz számok az elején és a végén.
És igen, megtehetném, ha működne a nyomtatónk. Az iskolában szintén nem tudom kinyomtattatni. Kétszer próbáltam, de valamilyen hiba miatt nem lehetett.
Ja és az órai anyagot a tanár sokszor a facebook csoportba küldi el, hogy mindenkinek meglegyen, máskor projektorral vetíti ki. Mindkét esetben szépen le van írva minden a füzetemben.
jé, 18, tényleg
nekem be se ugrott, hogy így is megcsinálhatja előre és majd később elküldi, leragadtam annál a pontnál hogy azonnal el is kell küldeni :D borzasztó ez a tavaszi fáradtság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!