Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez szerelem vagy csak fellángo...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerelem vagy csak fellángolás?

Figyelt kérdés
1 éve szerelmes belém egy fiú. Karácsonykor a szünetben rájöttem, hogy én is belé. 1 nap legalább 10-szer jit eszembe, a barátnőmet is sokat kérdezem, hogy mit láttot aznap vele kapcsolatban (én azt figyelem aki neki tetszik). Lehet, hogy szerelmes vagyok belé vagy ez fellángolás?

2020. jan. 24. 16:51
 1/1 anonim válasza:

ezt senki nem tudhatja rajtad kívül, gondolj kicsit komolyabb dolgokra, hogy tudnál-e vele akár egész napokat eltölteni, gondolj bele hogy miket csinálnak az emberek mikor párkapcsolatban vannak és képzeld bele magatokat

ha nem jó érzés akkor valószínűleg nem érzel iránta semmi komolyat

2020. jan. 25. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!