Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok belé szerelmes, csak barátként nézek rá mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel pár napja vagyunk együtt, de ez a pár nap elég volt ahhoz, hogy nagyon rossz döntés volt igent mondani neki. Régebben volt egy fellángolás, amikor mindig azt képzeltem el, hogy milyen jó lenne együtt lenni. Nem azt mondom, hogy utálom, sőt nagyon jófej, okos és törődő is. De csak mint egy barát sajnos :( nagyon nehéz helyzetben vagyok, nem tudom hogy most mit csináljak, ezért kérlek ne piszkáljatok, mert így is teljesen összeomlottam :( köszönöm a segítséget! Én 14L, a fiú is 142015. szept. 2. 15:08
1/4 A kérdező kommentje:
Elég volt ahhoz hogy rájöjjek... Ez kimaradt az elejénél
2015. szept. 2. 15:09
2/4 anonim válasza:
Hat... szerintem (!) szep nyugodtan kozold vele ezt nagyjabol, amit ide leirtal. Es nyugodj meg. :)
3/4 anonim válasza:
Szerintem is mondd el neki (ne FB-on, mert az szerintem nem elég személyes az ilyen dolgokhoz). De! Ne játszadozz vele, és ne bujkálj. Önts tiszta vizet a pohárba, ne kerüld a társaságát, mert az senkinek sem kellemes, hogy se szó, se beszéd, elkerüljük, majd kapcsol, hogy már nem vagyunk együtt. (Ezt csinálta egyik ismerősöm, most én "ápolom" a srácot, mert a csaj mögém bujkált, hogy ne keljen vele találkoznia. :/) Sok sikert! (Bár ha hülyeséget írtam akkor szóljatok! :).
14/L
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! Nem tudom, de azt elég fura lenne neki kijelenteni, hogy szakítsunk miközben csak pár napja járunk. Lehet, hogy megpróbálom azt csinálni, hogy adok egy esélyt magamnak, mert előfordulhat, hogy majd közben belé szeretek. Legalábbis remélem.
2015. szept. 2. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!