Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek mennyire jönnek be a femininebb fiúk?
Figyelt kérdés
ilyen TikTok e-fiúkra gondolok, elég nagy sikerük van
vékonyak, semmi zsír tehát szép arc csontok, jól öltöznek, esetleg lányosabb hosszú (néha festett) haj
csak a kislányoknak tetszenek ezek a fiúk?
2020. jan. 18. 13:02
1/13 anonim válasza:
Nekem kicsit sem. A vékony fiúk amúgy sem az eseteim.
21/L
3/13 anonim válasza:
Nálam már kizáró ok, ha a Tiktokon lóg. Nem látom értelmét, és nem érdekel, hogy sikeres-e. Legyen normális, aki nem a közösségi oldalakon épi az életét.
4/13 anonim válasza:
Meg kellett néznem, hogy mi az a tik-tok..
Szóval ez ez újabb majmolos hülyeség ahová pihent agyúak mennek, akik nem tudnak mit kezdeni magukkal. Nem képesek inkább valami értelmesdolgokat csinálni.
Nekem eleve nem jönnek be a vékony srácok, de így, hogy birka is, főleg nem jönne be.
18/N
5/13 A kérdező kommentje:
azért említettem a tiktokot, mert ez a trend innen indult. most csak a kinézetről beszéljünk
2020. jan. 18. 13:29
6/13 anonim válasza:
Őszinte leszek: szerintem rohadt helyesek
7/13 anonim válasza:
A vékony fiúk tetszenek, de a hosszabb hajuak, hát... Nem igazán. A festettről pedig ne is beszéljünk.
8/13 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszenek az ilyen fiúk.
9/13 anonim válasza:
Én a szép, kövér macskákat szeretem ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!