Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kamasz fiúk! Németek milyen alkatú lányok jönnek be?
MINDEGY MILYEN AZ ALAKOD
Lehetsz dagi, húsis, vékony, kis vagy nagy mellű, kék, barna, esetleg rózsaszín hajú, és a szemed is lehet akármilyen, sőt lehetsz akár fél szemű is.
A lényeg ami benned van, az ahogy viselkedsz, aki vagy valójában.
És akinek tetszel, teljesen le fogja szarni hogy nézel ki, hisz TÉGED szeret, nem két mellt, vagy egy hajat.
Mondom ezt fiúként.
A #2 természetesen egy felületes cukormázas hazugságot ír. Én pl semmi esetre sem kívánnék meg szexuálisan egy lányt akin felesleg van. Nem vonz. Nincs kedvem ránézni, megsimizni, kényeztetni. A barátnőm például 169 cm és 45 kg. Ha 60 kg lenne, szóba sem állok vele, hiába a legjobb fej, mert szexuálisan nem vonz.
A belső is fontos persze, ha nem csak egy alkalmi vagy laza kapcsolatról van szó. Akivel nem vagyunk egy hullámhosszon, azzal komoly kapcsolat elképzelhetetlen.
Szóval igyekezzen csak lefogyni aki túlsúlyos, ha tetszeni akar a legtöbb fiúnak. Míg valaki (90%ban) tehet a testsúlyáról, én nem tehetek arról hogy mi vonz, hiába erőlködök. Aki ezért "hibáztat" az hadd ne mondjam mit dugjon fel magának.
#Kerdezo nem "csak" letezik
masok az izlesek
Nekem minden szep lany tetszik
Noies formas legyen, egeszseges, termeszetes
a tobbi teljesen mindegy, mennyire alacsony, magas, "sovany", "kover"
szelsosegekben a szoszerinti csontkolekcio az ami taszit, hiszen az koporsobol szokott!
16/f
nekem két elvárásom van:
vékony testalkat
cuki aranyos arc
szerencsére a mostani barátnőm is ilyen :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!