Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kizáró ok, ha a lánynak nagyobb lába van, mint a fiúnak?
Figyelt kérdés
2020. jan. 16. 21:25
3/8 anonim válasza:
Ha nagyobb a farka mint nekem, na az kizáró ok. Mondjuk az is ha van neki.
De ha a lába nagyobb, hát istenem. Ettől nagyobb bajunk soha ne legyen. Mondjuk megnéznék egy lányt 45+ trágya taposóval :D De nem zavarna kicsit sem.
5/8 anonim válasza:
várj, te melyik vagy? a lány vagy a fiú?
6/8 anonim válasza:
Azért elég komoly bajok vannak annál, akinek ez bármit számít.
7/8 anonim válasza:
Te lány vagy, ugye, kérdező?
Nekem nő létemre 42-es a lábam. Konkrét elutasítást emiatt nem kaptam soha, de nyilván magas, nagylábú fiúim voltak mindig. Sok pasitól hallottam viszont, hogy azt találja szexinek, ha egy nőnek picike a lábfeje...
8/8 anonim válasza:
Semennyire nem kizáró ok, akkor is puszilgatnám, ha nagyobb, nem csak, ha kisebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!