Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi idő múlva aludtál ott?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő múlva aludtál ott?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy ti a babarátotokbarátnőtökkelkal mennyi idő múlva aludtatok együtt a kapcsolat kezdetétől?

#alvás #barátnőtöknél
2020. jan. 16. 17:20
 1/8 anonim ***** válasza:
20%
6 év
2020. jan. 16. 17:26
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
4 év, 18 évesen.
2020. jan. 16. 17:27
 3/8 anonim ***** válasza:
94%

Első barátommal talán egy hónap után

De volt akivel már az első találkozásnál

( beszólások előtt szólok ,hogy ő a mostani párom ,már házasok vagyunk)

2020. jan. 16. 17:46
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Jézusom...jó sok... Hát én 3 hónap után, az 1. bnőmmel a másodikkal ő várt hat hónapot nem is értem miért a harmadikkal már 2 hét után.. a 4.-el előbb szex volt utána jöttünk össze szóval kb úgy 3 órahossza után... :D az 5.Bnőmmel 1 hét után, de pont mensizett am mar kövi nap együtt aludtunk vna, ami nem baj ugyan, csak fajdalommal jar ez neki kérte h ne. A Többi alkalmi volt, gyakorlatilag vagy ismertema scajt és első talinal, vagy hotelbe vittem és együtt aludtunk vagy az autómba, ami elég tágas ;)

Na szóval max 3-4 hónap után már illik, hogy 1ütt aludjatok!

2020. jan. 16. 18:01
 5/8 A kérdező kommentje:
Ha mondjuk egy osztálytársal jövök össze ott is várjak 1 hónapot vagy nem muszáj?
2020. jan. 16. 18:12
 6/8 anonim ***** válasza:
31%
Házi nyúlra nem lövünk és ha szakitotok kerülgethetitek egymast ma mar ismered akk nem muszaj varni udv valaszod elotti sok bnos pasi voltam :P
2020. jan. 16. 18:16
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen
2020. jan. 16. 18:31
 8/8 anonim ***** válasza:
2 hét után
2020. jan. 17. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!