Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy ne gondolják rá?
Figyelt kérdés
Bele szeretem a tanáromba és egyszerűen nem tudok másra gondolni úgy érzem hogy nekem csak ő kell.Mas pasik nem is érdekelnek csak ő és az baj hogy minden nap tart néznünk órát úgyhogy minden nap látom...Mit tegyek hogy ne gondolják rá?
16/L
2020. jan. 15. 21:13
1/6 A kérdező kommentje:
Légyszíves írjátok mert tényleg nem tudok mit tenni állandóan rolla beszélek és nagyon cikii
2020. jan. 15. 22:02
2/6 anonim válasza:
A mi giminkben az egyik lány gyengéd érzelmeket viszonzott az kb 60 év körüli biosztanárunknak. Sosem derult ki, volt e koztuk intim viszony, de lelki nagyon is, a tanárunk nagyon belehabarodott. A tanar volt az aki hamarabb kapcsolt, hogy ennek nincs jovoje. Mikor kezdett kiderulni a dolog, a tanar ur kiugrott a lakasuk erkelyerol a 10. emeletrol.meghalt, busszal vittek minket az egesz sulit a temetesre. Felesege es egy unokaja volt. A csaj meguszta egy ejnye bejnye nelkul es vigan eli kicsapongo eletet egy neve nincs egyetemen....
3/6 A kérdező kommentje:
Légyszi írjátok meg
2020. jan. 16. 20:20
4/6 anonim válasza:
Ebbol nem esett le, hogy ennek jovoje biztosan nincsen? Minek nehezited az eleted? Milyen jovot latsz ennek? Azert nem ir senki mert erre a valaszt te is tudod
...
5/6 A kérdező kommentje:
Nem nem tudom a választ mivel tényleg csak rá gondolokk
2020. jan. 16. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!