Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tovább ezek után? 18/l

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább ezek után? 18/l

Figyelt kérdés
Elmondtam neki, hogy tetszik, azt mondta én is neki, és hogy tetszettem is, de nem mondta, mert barátként tekintettem rá. De azóta nem beszéltünk a dologról, és azt érzem kicsit feszengünk egymás társaságában, de mégis valami megváltozott köztünk. Mit tegyek? Kérdezzek rá, hogy most akkor megbeszéljük - e normálisan a dolgokat vagy sem, vagy inkább akkor hagyjuk és maradjon minden a régi? Mert ez a köztes állapot nyomasztó.
2020. jan. 15. 17:27
 1/1 anonim ***** válasza:
77%
Valószínűleg egyikőtök sem tud mit kezdeni az új helyzettel. Te azt várod hogy ő nyisson ez ügyben, ő pedig azt hogy te (gondolom) mivel te kezdeményeztél azzal hogy elmondtad hogy tetszik neked. Szerintem beszélj vele, de ne vedd véresen komolyan, attól a pasik csak megijednek. Hajrá!
2020. jan. 15. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!