Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 évesen még korai a szex?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 évesen még korai a szex?

Figyelt kérdés
Egyik barátnőm mondta, hogy pettingeltek a barátjával, a másik barátnőm viszont elszörnyedt, hogy 16 éves még nem kéne ilyet. Személy szerint én sem csinálom és nem is csináltam,és nem is tervezem egyelőre de nem mondom azt, hogy korai. Viszont nem csak a barátnőm szerint korai mástól is, sőt ezen az oldalon is olvastam, hogy korai. Szerintetek? Ha korai akkor miért?

2020. jan. 15. 11:28
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Köszi :) nekedeg kitartást és sok türelmet. Nem kell aggodni, mindennek eljön a maga ideje amikor te ugy érzed :)
2020. jan. 16. 13:16
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Annak idején azt mondtam a lányomnak, ne azzal foglalkozzon, hogy hány éves. Ha a fickó el tudja venni az eszét annyira, hogy egyetlen kérdés sem merül fel benne, akkor úgyis falra hányt borsó bármilyen intelem, ha meg erre nem képes a fiú, akkor nem ő az az ember, akivel érdemes lefeküdnie.
2020. jan. 16. 17:24
 23/26 anonim válasza:
60%
Nem korai, ha magas az érzelmi intelligenciád, fel vagy rá készülve lelkileg, hogy nem biztos, hogy tökéletes lesz és legfőképpen ha van egy intelligens, téged szerető, óvatos partnered. A fiatalok még nem ismerik a saját testüket, az igényeiket, gyorsan elszaladhatnak a dolgok, pl a fiú bekattan, nem áll le, fájdalmat okoz a lánynak, stb, a lány az egészet szarul éli meg, elmegy tőle a kedve, szóval elsőre azt mondanám, válogasd meg a partnereid és kezdjétek kicsiben pl előjátékkal. Sietni nem kell, ahogy többen is írták, az első néhány alkalom, hét, hónap nyugodtan telhet egyszerűbb szexszel, nem kell mindjárt közösülni. De az egész azon múlik, ki a partnered és te hogyan állsz hozzá. Nem kell az elején tüzijátékot várni, csak nyugi, van időd beletanulni, amúgy se bonyolult.
2020. jan. 17. 12:54
 24/26 manly ***** válasza:
55%
Egyáltalán nem korai.
2020. máj. 22. 19:31
 25/26 anonim válasza:
55%
Egyáltalán nem korai.
2020. szept. 5. 01:10
 26/26 manly ***** válasza:
Sokan ennél korábban kezdik-14-15 évesen túl vannak néhány dolgon.
2020. szept. 6. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!