Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 évesen még korai a szex?
11/26 A kérdező kommentje:
Én pont azt mondom, hogy még NEM akarom, de köszi a választ.
Én már 14 évesen nagyon rosszul éreztem magam, hogy sosem volt barátom. 16 évesen pláne.
Utólag visszanézve hülyeség volt ezen stresszelni. Ebben a korban szerintem jobb még csak minél jobb, megbízhatóbb barátokat szerezni, őket és ezen keresztül magadat minél jobban megismerni. A férjemet már ismertem 15 évesen, de 22 voltam, mikor összejöttünk.
2020. jan. 15. 12:40
13/26 A kérdező kommentje:
#10 nem szerelmesek egymásba
1982 ben születtem, amikor 8.-osvoltam az osztályomból már három lánynak is huszonéves pasija volt.
Szóval elnézést, de nem értem miről beszéltek.
2020. jan. 15. 12:52
Szerinem a 16 kb pont az a kor, amikor mar teljesen egyenfuggo, kinek korai, es kinek nem. Plane, ha ket hasonlokoru tinedzserrol van szo es rendelkeznek megfelelo ismeretekkel a temarol (vedekezes pl).
2020. jan. 15. 12:56
Korai. Huszonéves korodra kiégsz. Minden ismerősöm aki hamarabb kezdte 22-23 eves korára kiégett 30as szintjén van. Raér addig a 18-19ig . Semmirol nem maradsz le.
2020. jan. 15. 19:20
17/26 anonim válasza:
Én 17 éves voltam mikor elvesztettem a szüzességem.
Őszintén? Még akkor a saját testemet sem ismertem.
Borzasztó volt. De szerintem az, hogy pettingelnek nem korai. Legalább felfedezik együtt egymást, és saját magukat.
22/L.
2020. jan. 15. 20:12
18/26 A kérdező kommentje:
A kiégést hogy kell érteni pontosan?
Köszi a válaszokat amúgy :)
Ja és privátokkal hagyjatok békén legyszi
Kiégést úgy, hogy annyi fiuval férfivel voltak együtt hogy normálisnak már nem kellettek, csak léhűtőknek vagy már idősebbeknek akik már egyszer váltak és/vagy gyerekük volt. 15-16 évesen voltak csúcson és elhagyták magukat, nem törődnek a külsejükkel hisz majd valaki akad.. istenem mennyi ilyen ismerősöm van... Rengeteg. Nem vagyok prűd, teljesrn normálisan alakult az életem. 17 évesrn kezdtem randizgatni. 18 voltam mikor lett egy 2honapos kapcsolatom. De ugy nem voltunk meg egyutt. 19 évesen kezdődött egy 2 éves kapcsolatom. Vele vesztettem el a szüzességem. Egyetem miatt távkapcsolattá alakult és vége lett mivel megcsalt. 21-22 voltam mikor találkoztam a férjemmel, most 26 vagyok, egyetemet végeztem, jo munkám van és épp babát várok, és igen is most vagyok a legjobb formàmban ellentétben sok ismerősömmel akik velem egy idősek de élik a "felnőtt" életüket 14-16 éves koruktól. Nem bánok semmit és kitartok a véleményem mellett hogy tök felesleges sietni, még ha le is pontoztok mint az előbb :);)
2020. jan. 16. 12:45
20/26 A kérdező kommentje:
Ez igaz lehet. Gratulálok a kicsihez! Sok egészséget! :)
Kapcsolódó kérdések: