Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy lehetne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy lehetne javítani ezen?

Figyelt kérdés

A sulimba van egy fiú,akit szimpatikusnak látok,nem beszélgettünk még,és még köszönő viszonyba sem vagyunk,de szoktunk szemezni,viszont nem tudom hogy szimpatikus vagyok a neki így,gondolkoztam hogy ráírok,de valami visszatart..Állítsam le beszélgetni?

Szerintetek?:/

Normális válaszokat adjatok ha lehet:)

2020. jan. 14. 19:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Amikor a legnagyobb kedvedben vagy akkor írj rá, vagy állítsd le. Általában ha én boldog vagyok, akkor sokkal nagyobb lendülettel tudok olyan dolgokat csinálni, kérdezni, mondani, amiket ki sem néznék magamból. Mármint amikor kicsattanó boldogság van akkor.

Vagy ha nálad ez nem hat, akkor csak ne gondolkozz írd le és küld el.

2020. jan. 14. 19:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne írj rá, személyesen próbálkozz. Az már jó, ha szemeztek. Sokszor egy mosoly is elég egy kezdő lökésnek, ami elindítja a dolgot. Ha úgy érzed, oda is mehetsz hozzá.
2020. jan. 14. 19:49
 3/8 anonim ***** válasza:
82%

#2 nem mindenki mer ám a másikkal személyesen kezdeményezni. Szóval szerintem az sem szégyen ha rá ír.

Nyilván jobb személyesen, de nem halálos vétek ha nem..

2020. jan. 14. 19:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"Állítsam le beszélgetni?"

Ebből úgy szűrtem le, hogy képes lenne rá, nem olyan visszahúzódó, hogy a virtuális világ mögé bújva kellene próbálkoznia. Én úgy vagyok vele, hogy ha személyesen kezdődik, akkor személyesen is folytatódjon, mert sokkal, de sokkal nagyobb rá az esély, hogy összejönnek. Tudod, elég szégyen így is a társadalomra, hogy már minden kapcsolat virtuális, főleg, ha látják is egymást, szemeznek is, miért kéne írni és miért nem beszélni?

2020. jan. 14. 20:03
 5/8 anonim ***** válasza:
52%

Ahj már. De nem minden ember egyforma. Egy embert nem találsz aki egyforma, sem belül sem kívül. Még az ikrek sem.

Nem írtam hogy a kérdező nem mer oda menni de HA nem mer, az sem szégyen ha interneten teszi meg az első lépést.

Illetve ha egy picit is visszahúzódóbb is nagy lendület kell a dolgokhoz.

🙏🏼

2020. jan. 14. 20:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne kezdj velem vitába, mert megbántod. 😁Te kezdted, viseld is el, hogy kudarcot vallottál értő olvasásban. 😉

Nade ez nem vitafórum, a kérdésre reagálj, ne a válaszokra.

2020. jan. 14. 20:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem szövegértési hiba. Ezek tények. Ha nem tetszenek nem baj, de attól tények maradnak. Illetve nem veszítenék. Bár nem tudtam hogy ez verseny, ahogy azt sem hogy vita. Ezek vélemények.
2020. jan. 14. 20:41
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
De, szövegértési hiba. Szabályzat!! A fenti kérdésre reagálj, ne a válaszokra!
2020. jan. 14. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!