Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csináltok hétvégén általában?
Figyelt kérdés
Szeretnék valami rendszeres programot hétvégén. Szeretek olvasni, sorozatokat nézni, de mennék inkább valahova. Bulizni nem járok, nem is vágyom rá, az edzéseim hétköznap vannak.
A barátnőim ritkán érnek rá.
2020. jan. 11. 08:11
1/8 Stark2000 válasza:
Többnyire dolgozok, de ha épp nem, akkor elmegyek haverokkal valamerre; bowling, úszás/szauna, bringázni, edzeni.
2/8 anonim válasza:
Kori, mozi, koncert, séta a városban, beülök enni vagy inni valamit. Bulizni én se szoktam.
3/8 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni hogy 16 éves vagyok, táncolok és úszom.
2020. jan. 11. 08:35
5/8 anonim válasza:
Cross motorozunk terepjárózunk stb
7/8 anonim válasza:
Tanulok. Valaki egyetemre is akar menni.
8/8 anonim válasza:
Netezek. Próbálok ismerkedni! Pl itt is. f.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!